PETTÄMÄTÖNTÄ TYYLIÄ JO VUODESTA 1949

Feminettin taival alkoi vuonna 1949, kun Maija-Liisa Koponen avasi ensimmäisen Feminett-myymälän Helsingin Viiskulmaan. Viisikymmentäluvun alussa suomalaiset naiset toipuivat vielä sodasta ja totuttelivat maailman uusiin tuuliin. Myös muodin maailmassa tapahtui muutoksia, joista rouva Koponen toi ensimmäisen tuulahduksen Helsingin naisten ulottuville.

Maija-Liisa Koponen rakasti vaatteita ja ompeli niitä ahkerasti myös itselleen. Tämä rakkaus ja intohimo muotia kohtaan on ollut alusta asti yrityksen arvojen taustalla. Feminett on naistenvaateliike, josta asiakas saa aina asiantuntevaa palvelua ja laadukkaita vaatteita. Tämä toiminta-ajatus – pettämätön tyyli, huippulaatu ja korkealuokkainen palvelu – on pysynyt samana jo 60 vuotta.

Yrittäminen ja rakkaus vaatteisiin siirtyi äidiltä tyttärelle. Feminett on perinteikäs perheyritys, jossa naisyrittäjyys kukoistaa jo toisessa sukupolvessa. Maija-Liisa Koposen tytär, ekonomi Eeva-Liisa Wall (os. Savilahti), aloitti työskentelyn yrityksessä jo 14-vuotiaana. Tällöin Feminett valmisti muodikkaita asuja myyntiin myös omassa ateljeessaan, ja valikoimasta löytyi mm. ensimmäiset muodikkaat sukat ja asusteet jokaisen modernin naisen tarpeeseen. Rouva Koponen matkusti ahkerasti ulkomaille tuoden mukanaan uusia asuja, kankaita ja ideoita suomalaisten naisten tyyliä piristämään ja kansainvälistämään, ja tytär Eeva-Liisa pääsi seuraamaan ja oppimaan alaa aitiopaikalta.

Feminett siirtyi seuraavalle sukupolvelle vuonna 1989, kun Eeva-Liisa aloitti yrityksen toimitusjohtajana. Ajat ja muoti muuttuvat, mutta pohjimmainen ajatus loistavasta laadusta ja erinomaisesta palvelusta säilyy. Katseet on kohdistettu tulevaisuuteen, ja tahdomme tarjota korkealaatuisen Feminett-kokemuksen myös sinulle. Nykyään toimimme upeissa tiloissa Kluuvikadulla, ja valikoimastamme löydät eurooppalaisen huippumuodin parhaat mallistot.