PARHAAT JOULULAHJAIDEAT

Etsitkö joululahjaa elämäsi tärkeimmille naisille? Lahja parhaalle ystävälle, vaimolle, äidille tai tyttärelle voi olla vaikea löytää, mutta kauniilla pehmeällä paketilla saat takuulla aikaan hymyn. Urakkaasi helpottamaan kokosimme tähän 6 loistavaa joululahjaideaa naisille, jotka ansaitsevat hieman hemmottelua.

1. Huivi takin kaveriksi

Huiveja ei voi koskaan olla liikaa. Talvipakkasille ja ulkokäyttöön paras valinta on ihanan pehmeä kashmirvillahuivi, joita Repeatilta löytyy kolmessa eri mallissa: kolmiohuivina, klassisena suorakulmiona ja extraleveänä versiona. Räväkälle ja näyttävälle pukeutujalle loistava lahja on Marc Cainin tekoturkiskaulus, joka lisämaustetta jokaiseen talviasuun.

2. Pehmeä pipo

Talvipakkasilla lämpimänä pitää pehmeä kashmirpipo, joita Repeat Cashmeren valikoimasta löytyy monessa eri mallissa ja värissä. Kaikki Repeatin pipot ovat 100 % kashmirvillaa ja siksi loistava lahja laatutietoiselle naiselle.

3. Kaunis koru

Koru kruunaa asukokonaisuuden. Marc Cainin uutuuskorut ovat häikäisevän kauniita rintaneuloja, joiden avulla jakku, paita, laukku tai huivi saa hetkessä täysin uuden ilmeen. Näyttävyys on nyt pinnalla, eivätkä suuret ja värikkäät korut ole enää varattu pelkästään juhlakäyttöön: arkinen asu saa uutta puhtia katseen kiinnittävistä kaula- tai korvakoruista.

4. Lämmin neule luonnonmateriaalista

Pehmeä paketti lämmittää sekä antajansa mieltä että lahjan saajaa. Laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistettu neule kestää aikaa ja pitää lämpimänä: vilukissalle villaa, ja pehmeyttä arvostavalle kashmiria. Sekä Repeat Cashmeren että Brunello Cucinellin kashmirneuleet ovat kuuluisia laadustaan. Neuleita myymälästämme löytyy myös merkeiltä Antonelli, Peserico, Marc Cain ja PennyBlack.

Villaneuleen alle kannattaa pukea silkkipaita, joka sekä suojaa neuletta, tuntuu ylelliseltä ihoa vasten että näyttää kauniilta neuleen alta pilkottaen. Repeatin silkkipaidat ovat ajattomia, huippulaadukkaita ja sopivat joka tyyliin.

5. Luksuslaukku

Laadukas nahkalaukku kestää vuosikymmeniä ja ikääntyy arvokkaasti kantajansa rinnalla. Kun valitset klassisen mallin, ajattoman nahan ja saajaa miellyttävän värin, on laukulla vaikea mennä vikaan. Tod’sin klassikkolaukku on italialaista käsityötä, tehty laadukkaasta ja kestävästä nahasta ja löytyy nyt myymälästämme 30 % alennettuun hintaan.

6. Lahjakortti lempiliikkeeseen

Jos toisen tyyli tai koko ole tarkkaan selvillä, on lahjakortti paras. Lahjakortti antaa saajalleen vapauden valita tietyllä summalla juuri sitä, mitä kaapista puuttuu tai mistä on jo pitkään haaveillut. Myymälästämme saat lahjakortin valitsemalle summalle: voit vaikkapa tutustua etukäteen valikoimaamme, miettiä valmiiksi lahjan saajalle sopivia tuotteita ja päättää lahjakortin summan sen mukaan.

Lämpimästi tervetuloa myymäläämme! Autamme mielellämme löytämään parhaat joululahjat juuri sinun läheisillesi.