MARCCAININ SYYSUUTUUDET - ASIAKASILLAN TUNNELMIA

Järjestämme asiakkaillemme ympäri vuoden asiakasiltoja, joissa inspiroidumme yhdessä muodista ja uutuuksista. Viime viikon Marc Cain -illassa oli loistava tunnelma ja saimme nauttia muotinäytösestä, jossa esiteltiin brändin syys- ja talvimallistoa. Ilta alkoi mukavasti pienen tarjoilun ja alkumaljojen kohottamisen merkeissä. Ilmassa oli odotuksen tunnelmaa, kun toimitusjohtajamme Eeva-Liisa Wall toivotti kaikki tervetulleeksi ja mallimme Tanja, Olga ja Veera valmistautuivat näytökseen takahuoneessa.

Muotinäytöksessä esiteltiin Marc Cainin syys- ja talvimalliston teemoja True Colours, Patch at Work, Let's Dance, Dandy Diary ja Prints & Princess. Näytöksen punaisena lankana näkyi vahvasti mallistojen inspiroimana baletin maailma: tanssitossut, valkoiset helmet ja tyllihameet koristivat myymäläämme ja mallit saivat seurakseen catwalkille balettitanssijat. Kaikki näytöksessä nähdyt korut olivat House of Elliotin.

Puuterisävyt, helmet ja naisellisuus esiintyivät balettitanssijoiden ja reksvisiitan lisäksi myös syksyn upeissa uutuuksissa. Marc Cainin teemoista sekä Patch at Work että Let's Dance ovat ammentaneet inspiraatiota baletin maailmasta, ja se näkyy lempeissä väreissä, hennoissa materiaaleissa, kirjailuissa ja suloisissa yksityiskohdissa.

Mallistojen hempeän tyttömäiseen tyyliin on tuotu draamaa tummilla väreillä, viktoriaanisilla vaikutteilla ja materiaalien kontrasteilla. Naisellinen asukokonaisuus saa asteen enemmän asennetta, kun siihen yhdistää olkapäitä korostavan jakun, rouheat bootsit tai statement-aurinkolasit.

Marc Cainille tyypillisesti myös tämän syksyn mallistoissa yhdistellään rohkeasti erilaisia materiaaleja, kuvioita ja värejä. Teemoissa Dandy Diary ja Prints & Princess tyyni naisellisuus yhdistyy ilmaisun iloon. Syksyn hehkuvat värit, paksut neuleet ja ihanat tekoturkistakit kruunaavat malliston lämmöllään.

Tässä esitellyissä kuvissa näytöksestämme esiintyy vain osa syysuutuuksista. Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan Marc Cainin uusiin syys- ja talviteemoihin!

Jos tahdot olla mukana Feminettin tulevissa asiakasilloissa, täytä yhteystietolomake ja anna meille sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Lähetämme kutsut Feminett-iltoihin aina sekä sähköpostitse että tekstiviestitse kanta-asiakkaillemme. Tervetuloa mukaan!