MARCCAIN SANOITTAA SYKSYN - MALLISTON UUDET TEEMAT NYT MYYMÄLÄSSÄMME

Marc Cainin syys- ja talvimallisto jakautuu teemoihin, jotka vaihtelevat tyyliltään, väreiltään ja kuoseiltaan. Tämän syksyn teemoja ovat hehkuva True Colours, tanssin maailmasta inspiraationsa saaneet Patch at Work ja Let’s Dance, leikkisä Dogs & Other Stories, juhlava Dancing Stars sekä myymälämme uudet tulokkaat. Uudet teemat Dandy Diary ja Prints & Princess ihastuttavat lämpimillä, maanläheisillä sävyillä ja rohkeilla printeillä.

Lue myös aikaisempi blogiteksti malliston ensimmäisestä teemasta True Colours, ja lisää Let's Dance ja Patch at Work -teemoja esitelleestä Marc Cain -illastamme täältä.

Dandy Diary - luovaa tyylittelyä, itseilmaisun iloa ja glamouria

Syys- ja talvimalliston neljäs teema Dandy Diary on värimaailmaltaan rauhallinen sekoitus luonnonvalkoista, yön sinistä ja hasselpähkinää. Villiä tunnelmaa ja glamouria teeman kokonaisuuksiin tuo syksyn ykköstrendi leopardi suurina ja näyttävinä pintoina. Dandy Diary yhdistää rohkeasti materiaaleja ja teeman inspiraatiokuvissa yhteen kietoutuvat rauhallinen naisellisuus ja loistelias eleganssi.

Teeman tyypillinen tyyli koostuu leveälahkeisista leopardihousuista, neulotusta bleiseristä ja raidallisesta puserosta. Luksusta tunnelmaan tuovat tummat värit ja säihkyvät materiaalit, kuten silkki ja satiini. Teeman kokonaisuudet ovat yhtä aikaa elegantin naisellisia ja rohkean räiskyviä: leopardikuosia ja helmiä yhdistellään hauskasti moderneiksi statement-asuiksi.

Prints & Princess – englantilainen tyylitaju kohtaa Skotlannin kauneuden

Teema on malliston viides ja värikkäin: asukokonaisuuksissa yhdistellään pelottomasti eri kuoseja, värejä ja materiaaleja. Väreinä toistuvat luonnolliset vaaleat, syvät oranssit ja keltaiset, tumma vihreä, lämmin ruskea ja musta. Prints & Princess tuo yhteen rohkeakuosiset housut ja ihanan pehmeät neuleet. Vaatteet ovat naisellisia ja kauniisti istuvia, ja loistavat tämän syksyn trendejä.

Syksyn ja talven trendejä teema on täynnä: naiselliset kukkakuviot, eettiset tekoturkikset, kalanruotokuosi ja murretut värisävyt tekevät tyylin.

Nämä ja muut Marc Cainin malliston ihanat uutuudet löydät Kluuvikadun myymälämme ensimmäisestä kerroksesta. Tervetuloa tutustumaan ja tekemään syyslöytöjä!