MARC CAIN MYSTIC GARDEN

Marc Cainin kevään 2018 mallistoista ensimmäiset kolme ovat saapuneet myymäläämme. Ensimmäisistä teemoista Strong Colours ja Soft Shades voit lukea lisää täältä. Kolmas teema kantaa nimeä Mystic Garden ja on suunniteltu japanilaisten puutarhojen inspiroimana: kukkaloisto näyttelee pääroolia teeman printeissä ja koristaa sekä takkeja, mekkoja, puseroita, bleisereitä, hameita että housuja.

Teeman punainen lanka on mystinen kukkaprintti, joka hehkuu värikkäänä tummilla taustoilla. Väriloistoa rauhoittavat sininen denim, maanläheinen beigenruskea ja tumma laivastonsininen. Myös asusteet noudattavat teeman rennon naisellista linjaa: olalle heitetään reppu ja jalkaan vedetään kevyet tennarit tai matala korko. Lenkkarit saavat kukallisen pinnan, reput kietoutuvat printteihin ja huiveilla lisätään asuun raikkautta ja väriä.

Koristeelliset parkatakit ja arkiset chinot tukevat asukokonaisuuksia ja luovat tyyliin modernin, rennon tunnelman. Perinteinen parka on päivitetty tähän päivään upeilla printeillä ja leveillä, vajaamittaisilla hihoilla. Teeman yleinen tunnelma on rento mutta naisellinen. Mielenkiinnon herättävät kukkakirjailut ovat löytäneet tiensä myös farkkuihin, jotka ovat tärkeä elementti teeman tyylikokonaisuudessa. Farkkutakeissa ja farkuissa avainsanana on naisellinen suloisuus, joka näkyy sekä denimin leikkauksessa, kirjailuissa, nappivalinnoissa että revityssä helmassa.

Värikkäät vaakaraidat ja ruutukuosi lisäävät tyyleihin ripauksen väriä, kun taas laskostetut puserot antavat kokonaisuuksille ilmavuutta. Kevään trendeistä teemassa toistuvat aina tyylikkäät trenssitakit. Trenssi on ajaton, helppo yhdistellä ja tyylin mukaan muokattavissa. Marc Cainin trenssi on malliltaan klassinen, pituudeltaan imarteleva ja väriltään kaunis tumma kameli. Kaunis takki toimii sekä rennossa että siistimmässä tyylissä, ja sitoo yhteen asukokonaisuuden kuin asukokonaisuuden.

Tervetuloa myymäläämme tutustumaan uusiin teemoihin! Muistathan, että meillä voit myös selailla katalogeista myöhemmin myymäläämme saapuvia kevään teemoja, ja varata parhaat jo etukäteen. Kupponen kahvia, katalogi, kevään upeat mallistot ja hetki rentoutumista muodin parissa – kuulostaa täydelliseltä tammikuun iltapäivältä.