MARC CAIN – INSPIRAATIONA PUUTARHAT JA KEITAAT

Marc Cainin kevätmallisto on saapunut myymäläämme. Kuten aina, mallisto jakautuu erilaisiin teemoihin, joista tässä ovat esiteltävinä Fantasy Garden ja Oasis. Aikaisemmista teemoista voit lukea täältä:

Soft Shades & Strong Colours
Mystic Garden
Pink at Heart & Z like Zebra
Marc Cain Sports

Fantasy Garden

Teema Fantasy Garden säteilee eteläranskalaista rentoutta, joka viettelee raikkailla yhdistelmillä pehmeitä karkkisävyjä, indigonsinistä ja raikasta valkoista. Kokonaisuuksissa on riittävästi kontrastia, mutta lopputulos on silti harmoninen.

Romanttisen leikkisät puserot, topit ja mekot tuovat mieleen laventeliniityt ja kesät Ranskassa. Brändin tyylille uskollisesti yksityiskohdilla leikitellään, ja asuissa nähdäänkin runsaasti rusetteja, vyötärölle sidottuja vöitä, kirjailua, nauhoja ja pitsiä.

Mielenkiintoiset yksityiskohdat maustavat tyyliltään rentoja pellavapukuja, keskipituisia hameita, korkeavyötäröisiä housuja ja denim-asusteita. Materiaaleina on käytetty kesäistä ja kevyttä puuvillaa ja pellavaa.

Oasis

Oasis tuo välimerellistä kesätunnelmaa myös pallomme kylmempiin kolkkiin. Teeman luomiseen on saatu inspiraatiota Etelä-Ranskan kauneudesta ja espanjalaisen flamencon eläväisyydestä. Sitä Oasis onkin – yhdistelmä ranskalaista eleganssia ja espanjalaista temperamenttia.

Eksoottiset eläinprintit korostavat tyylien kesäistä kepeyttä, ja kimaltavat raidat yhdistetään rentoihin chinoihin tai leveälahkeisiin pellavahousuihin. Pukuja koristavat pitsiyksityiskohdat, puseroissa nähdään erikoisia hihoja ja värikkäät printit kiinnittävät katseen naisellisissa mekoissa.

Teemat Fantasy Garden ja Oasis löytyvät nyt myymälämme valikoimasta. Tervetuloa tutustumaan!