KAUDEN KENKÄUUTUUDET

Syksyn kenkäsato on saapunut myymäläämme. Sekä Hogan että Tod's ovat pysyneet tyylilleen uskollisena, ja mallistot pursuavat trendikkäitä lenkkareita, ajattomia nilkkureita ja hauskoja yksityiskohtia. Katso alta mallistojen parhaat palat ja tule paikan päälle ihastumaan koko valikoimaan!

Trendikuosia ja materiaalien kontrastia

Hoganin syysmallistosta löytyy toinen toistaan upeampia kenkiä, joista tässä parissa yhdistyvät syksyn parhaat trendit. Samettisen pehmeä pinta kohtaa kiillon, ja syksyn trendikuosi leopardi tuo kenkään mielenkiintoisuutta yhdessä kiiltelevien yksityiskohtien kanssa. Kun kaipaat kenkää, joka tuo asuun sekä mukavuutta että sitä jotakin, valinta on selkeä. 

Aina tyylikäs Tod's

Tod'sin uuden malliston loaferit ovat ajattoman tyylikkäät. Kenkäpari on kuin tehty tämän hetken lämpimiin syyspäiviin kaupungilla. Loaferit saavat makua yksityiskohdista: pehmeä huopaosuus luo lämpöisen mielikuvan, ja kannan lämpimänruskea puu kiinnittää katseen. 

Joka asun nilkkuri

Oletko etsinyt kenkiä, jotka voit yhdistää asuun kuin asuun, joissa et liukastu maan jäätyessä ja jotka ovat jalassa niin mukavat, ettet tahdo vaihtaa kenkää kesken päivän koroista huolimatta? Tässä ne ovat. Tod'sin syysmalliston nilkkurit istuvat jalkaan mukavasti ja sopivat sekä arkeen että illan rientoihin. 

Kävele pilvissä

Näissä kengissä et palele. Siro ulkomuoto peittää alleen pehmeän karvavuoren, joka lämmittää kylmälläkin ilmalla ja tuntuu ihanalta jalkojen alla. Käytännöllinen valinta, joka miellyttää myös silmää. 

Lenkkarit pitävät lämpimänä

Kuka sanoi, ettei lenkkareita voisi käyttää myös talvella? Hoganin uudessa mallissa on korkea varsi, pehmeä vuoraus ja tukevat nauhat. Maanläheinen sävy toimii monessa tilanteessa, ja kuviolliset nauhat sekä kiiltävät yksityiskohdat ovat hauska lisä. 

Tyylikkäänä talveen

Tod'sin syysmalliston korkeavartiset kengät ovat täydellinen valinta syys- ja talvikaudelle. Kengät ovat sekä kauniit että käytännölliset, ja jatkavat samaa linjaa aiemmin esiteltyjen loafereiden kanssa. Upeat yksityiskohdat vangitsevat katseen: huomaa tässäkin kengässä käytetty hupakangas, kiiltävä nahka ja puukanta.