CAMBION KEVÄTMALLISTON FARKUT JA HOUSUT NYT MYYMÄLÄSSÄMME

Cambion kevätmallisto on saapunut myymäläämme. Saksalainen vaatemerkki Cambio on parhaiten tunnettu farkuistaan ja housuistaan. Brändin tyylille uskollisena myös kevään 2018 mallisto koostuu istuvista ja laadukkaista alaosista, joiden joukosta jokainen nainen löytää oman mallinsa. Cambion housuvalikoiman punainen lanka on tässäkin mallistossa ajattomat perusmallit täydennettyinä hetken kuumimmilla trendeillä. 

Myymälämme valikoimasta löydät sekä kaikille tutut, hyvin istuvat ja mukavat farkut että kevään mielenkiintoisimmat trendit. Tämän kauden trendeistä Cambion mallistossa toistuvat vahvasti rohkeat värit, lempeät pastellit, kirjava kukkaloisto ja urheilullisuus. Cambion housuja on saatavilla kolme eri tyyliä: rento Jeans, ajaton Collection ja urheilullinen Sportive.

Tervetuloa paratiisiin

Tänä keväänä farkkuja ja housuja yhdistää erilaisten kukkien väriloisto. Kirjailtuja farkkuja, printattuja kukkakuoseja, hempeitä pastelleja ja rohkeita sävyjä. Inspiraatiota kukkien, lehtien ja lintujen koristamiin housuihin on haettu Aasiasta ja paratiisin puutarhasta.

Myymälästämme löydät kukkaloistoa sekä pirteän värikkäinä että hillitymmän neutraaleina kuoseina. Alla olevan kuvan housut vasemmalta oikealle:

1. Kesäinen kukkakuosi kirkkaan oranssilla taustalla. Housuissa hauskat röyhelölahkeet.

2. Sama, pirteänvärinen kuosi erottuu selkeästi mustasta taustaväristä.

3. Klassisessa mallissa on yhdistelty tyylikkäästi mustaa, luonnonvalkoista ja beigeä.

4. Farkut saavat uutta ilmettä kirjailuista. Cambion kevään malliston kirjailut ovat saaneet inspiraationsa Aasiasta ja kukkivista puutarhoista.

5. Kaunis, neutraalin sävyinen kuosi koostuu hillityistä lehdistä, kukista ja pikkulinnuista.  Tätä kuosia löytyy sekä hieman rennompana housuna että farkkuna.

Klassikoita twistillä

Tämän kevään mallistossa ajattomat klassikot saavat uutta virtaa kauden trendeistä. Suorat, mustat housut saavat vyötärölleen sporttisen raidan, ja farkut koristellaan kukkakirjailuiden lisäksi glitterillä ja rouheilla paikoilla.

Alla olevan kuvan sinisiin klassikkofarkkuihin rosoisempaa tunnelmaa tuovat erivärisestä farkusta leikatut paikat ja revityt, epätasaiset lahkeet. Harmaan farkun taskuissa taas ihastuttavat kimaltavat yksityiskohdat, ja mustiin housuihin on haettu trendikkyyttä röyhelölahkeilla ja urheilullisella vyötärönauhalla. Kaikki kuvan housut löytyvät myymälästämme, kimalletaskuhousut harmaan lisäksi myös vaaleansinisenä.

Trendihousujen lisäksi mallistosta löytyy Cambiolle tyypillisesti myös ajattoman tyylikkäitä housuja ja perusfarkkuja jokaiseen makuun. Tervetuloa tutustumaan!