BLACK FRIDAY - KAIKKI NEULEET -30 %

Myymälässämme on ensi perjantaina 24.11. Black Friday!
Kaikki neulepuserot, -mekot ja -takit sekä pipot ja huivit -30 %*.

Meiltä löydät laajan valikoiman pehmeitä neuleita seuraavilta merkeiltä:

Repeat Cashmere
Marc Cain
Brunello Cucinelli
Tortona
Antonelli
Peserico
PennyBlack
Diane von Furstenberg

Paras neule on sekä lämmin että tyylikäs. Syys- ja talvimallistoistamme löydät laadukkaita ja ylellisiä neulepuseroita, -mekkoja ja -takkeja jokaiseen makuun. Repeat Cashmeren pipot ja huivit ovat kaikki 100 % kašmirvillaa. Jokaiselle kašmirtuotteen ostajalle kašmirkampa kaupan päälle.

*Tarjous koskee vain normaalihintaisia tuotteita.

Lue lisää talven neuletrendeistä blogistamme.

Lämpimästi tervetuloa!

Mikä Black Friday?

Black Friday on lähtöisin Yhdysvalloista. Se sai nimensä Philadelphian poliisilaitokselta 1960-luvulla, kun kiitospäivän jälkeinen päivä sai ihmiset niin sankoin joukoin ostoksille, että siitä aiheutui useita liikenneonnettomuuksia ja  jopa väkivaltaisuuksia. Myöhemmin mustalla perjantailla viitattiin myös yrityksen menestykseen: kirjanpitäjät käyttivät tappion kirjaamiseen punaista ja voiton kirjaamiseen mustaa. Nykyään nimityksellä Black Friday on positiivinen merkitys erityisesti kuluttajille, sillä kaupat pidentävät usein aukioloaikojaan ja alentavat runsaasti tuotteiden hintoja.

Yhdysvalloissa Black Friday on kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä, ja sitä pidetään joulusesongin avauspäivänä. Viime vuosien aikana tämä amerikkalainen perinne on alkanut rantautua myös Suomeen. Tänä vuonna myös me olemme mukana!