YKSILÖLLISTÄ JA ASIANTUNTEVAA PALVELUA

Onko haussa uusi mekko juhliin, inspiraatiota pukeutumiseen tai apua oman tyylin löytämiseen? Mietityttääkö etiketti tai mitä pukea, kun kutsussa lukee ”musta puku”, ”black tie” tai ”smart casual”?

Henkilökuntamme antaa mielellään vinkkejäja ideoita pukeutumiseen ja tyyliin aina kun vierailet myymälässämme. Voit kuitenkin varata myös henkilökohtaisen tapaamisen pukeutumisneuvojan kanssa, jolloin henkilökunnallamme on taatusti riittävästi aikaa tarpeidesi yksilölliseen määrittämiseen ja ratkaisuun. 

Tavoitteenamme on löytää juuri sinun persoonaasi korostava, tyylikäs ja toiveitasi vastaava asukokonaisuus. Pukeutumisneuvonta on maksutonta eikä velvoita sinua ostamaan. Voit varata henkilökohtaisen tapaamisen pukeutumisneuvojan kanssa puhelimitse tai sähköpostitse.

Varaa aika pukeutumisneuvontaan tai kysy rohkeasti lisää:

p. 010 321 7791 tai 010 321 7792

boutique@feminett.fi

Aloitamme pukeutumisneuvonnan aina määrittämällä tarpeesi ja toiveesi. Tämän jälkeen voit joko käydä mallistot läpi henkilökuntamme kanssa tai istahtaa asiakasbaariimme rentoutumaan, nauttimaan virvokkeita ja selailemaan muotilehtiä henkilökunnan poimiessa ehdotukset valmiiksi.

Meillä sinua palvellaan aina henkilökohtaisesti ja toiveitasi kuunnellen, sillä tahdomme tarjota sinulle myymälässämme rentouttavan, nautinnollisen ja miellyttävän Feminett-kokemuksen.