Riani (Saksa)

Riani on yhdistelmä italialaista keveyttä ja saksalaista arvomaailmaa. Brändin jokainen vaate on tehty laadukkaista materiaaleista ja valmistettu taidolla. Kuten modernilla naisella, myös Rianilla on monta puolta: toisinaan loistokas, joskus suoraviivainen, naisellinen tai leikkisä, muttei koskaan tylsä. Kaikki vaatteet on suunniteltu tukemaan elämän monipuolisuutta, ja Riani onnistuukin aina pukemaan naiset tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Brändin kohderyhmänä ovat aikuiset naiset, joille myös vaatteiden mitoitus on toteutettu.

Jürgen Buckenmaier perusti Rianin Schorndorfissa Saksassa vuonna 1978. Ensimmäisen kerran merkki niitti mainetta leveälahkeisilla "bucki-housuilla", joita myytiin tuhansia ja jotka muodostivat pohjan Rianin menestykselle. Kaikki brändin vaatteista suunnitellaan yhä Saksassa, ja suurin osa valmistetaan Schorndorfissa.

Rianin naistenvaatemalliston löydät myymälämme toisesta kerroksesta.

Tod's (Italia)

Tod’sin perusti italialainen Diego Della Valle vuonna 1978. Diego Della Valle kasvoi käsityöläisten perheessä nahkojen ja kenkien keskellä ja oppi jo varhain isältään kengänteon jalon taidon. 1970-luvun lopussa hän vieraili New Yorkissa ja löysi ajamiseen tarkoitetun kengän, jonka vei mukanaan takaisin Italiaan ja suunnitteli uudelleen. Näin syntyi brändin tunnetuin kenkämalli Il Gommino, eli pehmeänahkainen mokkasiini, jonka pohjaa koristavat tänäkin päivänä ajomukavuutta lisäävät kumiset nastat (it. gommini).

Tod’s on täydellinen yhdistelmä perinteitä, laatua, tyyliä ja mukavuutta. Kaikki brändin nahkatuotteet tehdään uniikisti käsityönä parhaista nahoista ja tarkkaa huomiota yksityiskohtiin kiinnittäen. Myymälämme toisen kerroksen kenkäosastolta löydät Tod’sin laadukkaita kenkiä sekä laukkuja.