REPEAT (Sveitsi)

REPEAT tarjoaa aina ajatonta tyyliä maustettuna uusimmilla trendeillä. Jokainen mallisto on onnistunut yhdistelmä parhaita materiaaleja, ainutlaatuista suunnittelua ja taattua laatua. Brändin vaatteita on helppo yhdistellä keskenään, ja koska vaatteita löytyy elegantista rentoon, on valikoimasta mahdollista löytää asukokonaisuus niin arkeen kuin juhlaan.

Joe Tugendhaft ja hänen vaimonsa perustivat REPEAT Fashion Groupin vuonna 1978 Sveitsissä. Brändi tuli tunnetuksi laadukkaista mutta edullisista 100 % kašmirvillasta valmistetuista vaatteistaan vuonna 1995. Nykyään valikoimaan kuuluu puseroja, housuja, asusteita ja pehmeitä neuleita, jotka valmistetaan pehmeimmästä kašmirista ja muista laadukkaista luonnonkuiduista, kuten puuvillasta, pellavasta ja silkistä. Neuleet ovat selkeälinjaisia ja viimeistelty parhailla tekniikoilla.

Myymälämme toisesta kerroksesta löytyy laaja valikoima REPEATin pehmeitä neuleita, kauniita silkkitoppeja sekä muita vaatteita ja asusteita.

Tod's (Italia)

Tod’sin perusti italialainen Diego Della Valle vuonna 1978. Diego Della Valle kasvoi käsityöläisten perheessä nahkojen ja kenkien keskellä ja oppi jo varhain isältään kengänteon jalon taidon. 1970-luvun lopussa hän vieraili New Yorkissa ja löysi ajamiseen tarkoitetun kengän, jonka vei mukanaan takaisin Italiaan ja suunnitteli uudelleen. Näin syntyi brändin tunnetuin kenkämalli Il Gommino, eli pehmeänahkainen mokkasiini, jonka pohjaa koristavat tänäkin päivänä ajomukavuutta lisäävät kumiset nastat (it. gommini).

Tod’s on täydellinen yhdistelmä perinteitä, laatua, tyyliä ja mukavuutta. Kaikki brändin nahkatuotteet tehdään uniikisti käsityönä parhaista nahoista ja tarkkaa huomiota yksityiskohtiin kiinnittäen. Myymälämme toisen kerroksen kenkäosastolta löydät Tod’sin laadukkaita kenkiä sekä laukkuja.