Peserico (Italia)

Suunnittelija Mary Peserico ja hänen miehensä Giuseppe Peruffo perustivat Pesericon Cornedo Vicentinossa Italiassa vuonna 1962. Brändin toiminta-ajatuksena on aina ollut tarjota asiakkailleen vaatteita ja asusteita, jotka valmistetaan käsityötä kunnioittaen, jokaisesta yksityiskohdasta huolehtien ja parhaista, tarkkaan valikoiduista materiaaleista. Tämä lupaus täyttyy mallistosta toiseen.

Peserico käyttää housuissaan arvostettuja ja huippulaadukkaita Loro Piana -kankaita. Housuja, neuleita, hameita, puseroita ja ulkovaatteita yhdistävät täydellinen istuvuus ja parhaat materiaalit: villat, kaŝmir ja puuvilla. Brändin vaatteet sijaitsevat myymälämme toisessa kerroksessa.

Tod's (Italia)

Tod’sin perusti italialainen Diego Della Valle vuonna 1978. Diego Della Valle kasvoi käsityöläisten perheessä nahkojen ja kenkien keskellä ja oppi jo varhain isältään kengänteon jalon taidon. 1970-luvun lopussa hän vieraili New Yorkissa ja löysi ajamiseen tarkoitetun kengän, jonka vei mukanaan takaisin Italiaan ja suunnitteli uudelleen. Näin syntyi brändin tunnetuin kenkämalli Il Gommino, eli pehmeänahkainen mokkasiini, jonka pohjaa koristavat tänäkin päivänä ajomukavuutta lisäävät kumiset nastat (it. gommini).

Tod’s on täydellinen yhdistelmä perinteitä, laatua, tyyliä ja mukavuutta. Kaikki brändin nahkatuotteet tehdään uniikisti käsityönä parhaista nahoista ja tarkkaa huomiota yksityiskohtiin kiinnittäen. Myymälämme toisen kerroksen kenkäosastolta löydät Tod’sin laadukkaita kenkiä sekä laukkuja.