PENNYBLACK (Italia)

PENNYBLACK on Max Mara Fashion Groupin suunnittelema, tuottama ja jakelema itsenäinen brändi, joka perustettiin vuonna 1978 ja on yhä yksi suosituimmista vaatemerkeistä italialaisten naisten keskuudessa.

Brändin vaatteet ovat yhdistelmä kauden vahvimpia trendejä ja naisellista tyylikkyyttä, maustettuna modernilla ja leikkisällä twistillä. PENNYBLACK on suunniteltu nykypäivän itseään arvostavalle naiselle, joka etsii tyyliltään helppoutta, hyviä materiaaleja ja laadukkuutta.

PENNYBLACK löytyy myymälämme katutasosta.

Tod's (Italia)

Tod’sin perusti italialainen Diego Della Valle vuonna 1978. Diego Della Valle kasvoi käsityöläisten perheessä nahkojen ja kenkien keskellä ja oppi jo varhain isältään kengänteon jalon taidon. 1970-luvun lopussa hän vieraili New Yorkissa ja löysi ajamiseen tarkoitetun kengän, jonka vei mukanaan takaisin Italiaan ja suunnitteli uudelleen. Näin syntyi brändin tunnetuin kenkämalli Il Gommino, eli pehmeänahkainen mokkasiini, jonka pohjaa koristavat tänäkin päivänä ajomukavuutta lisäävät kumiset nastat (it. gommini).

Tod’s on täydellinen yhdistelmä perinteitä, laatua, tyyliä ja mukavuutta. Kaikki brändin nahkatuotteet tehdään uniikisti käsityönä parhaista nahoista ja tarkkaa huomiota yksityiskohtiin kiinnittäen. Myymälämme toisen kerroksen kenkäosastolta löydät Tod’sin laadukkaita kenkiä sekä laukkuja.