NYDJ (USA)

NYDJ - Not Your Daughters Jeans - on nimensä mukaisesti farkkubrändi aikuiselle naiselle. NYDJ on Los Angelesissa vuonna 2003 perustettu brändi, joka tarjoaa istuvia, mukavia ja vartaloa imartelevia farkkuja kaiken kokoisille naisille. NYDJ tuntee aikuisten naisten muodot ja toiveet ja siksi se pystyy luomaan farkkuja, jotka istuvat täydellisesti ja saavat jokaisen naisen tuntemaan itsensä kauniiksi ja itsevarmaksi.

Parasta brändin farkuissa on uskomaton käyttömukavuus, vyötärön joustava istuvuus ja vatsaa litistävä ominaisuus. Kaikki farkut tehdään NYDJ:n omalla Lift Tuck® -teknologialla, joka litistää edestä ja muotoilee kurvit täydellisen siluetin luomiseksi. Kokoelmasta löydät aina uusimmat pesut ja tyylit, ja malleja on jokaiseen makuun.

Koska NYDJ uskoo kokonaisvaltaiseen itsevarmuuteen, löytyy merkiltä myös kokoelma puseroita, jotka pukevat kauniisti jokaista vartalotyyppiä.

NYDJ:n farkut ja puserot löydät myymälämme katutasosta. Myymälämme valikoimaan kuuluvat farkkumalleista Straight, Slim, Skinny, Legging, Bootcut ja Ankle.

Tod's (Italia)

Tod’sin perusti italialainen Diego Della Valle vuonna 1978. Diego Della Valle kasvoi käsityöläisten perheessä nahkojen ja kenkien keskellä ja oppi jo varhain isältään kengänteon jalon taidon. 1970-luvun lopussa hän vieraili New Yorkissa ja löysi ajamiseen tarkoitetun kengän, jonka vei mukanaan takaisin Italiaan ja suunnitteli uudelleen. Näin syntyi brändin tunnetuin kenkämalli Il Gommino, eli pehmeänahkainen mokkasiini, jonka pohjaa koristavat tänäkin päivänä ajomukavuutta lisäävät kumiset nastat (it. gommini).

Tod’s on täydellinen yhdistelmä perinteitä, laatua, tyyliä ja mukavuutta. Kaikki brändin nahkatuotteet tehdään uniikisti käsityönä parhaista nahoista ja tarkkaa huomiota yksityiskohtiin kiinnittäen. Myymälämme toisen kerroksen kenkäosastolta löydät Tod’sin laadukkaita kenkiä sekä laukkuja.