NYDJ (USA)

NYDJ - Not Your Daughters Jeans - on nimensä mukaisesti farkkubrändi aikuiselle naiselle. NYDJ on Los Angelesissa vuonna 2003 perustettu brändi, joka tarjoaa istuvia, mukavia ja vartaloa imartelevia farkkuja kaiken kokoisille naisille. NYDJ tuntee aikuisten naisten muodot ja toiveet ja siksi se pystyy luomaan farkkuja, jotka istuvat täydellisesti ja saavat jokaisen naisen tuntemaan itsensä kauniiksi ja itsevarmaksi.

Parasta brändin farkuissa on uskomaton käyttömukavuus, vyötärön joustava istuvuus ja vatsaa litistävä ominaisuus. Kaikki farkut tehdään NYDJ:n omalla Lift Tuck® -teknologialla, joka litistää edestä ja muotoilee kurvit täydellisen siluetin luomiseksi. Kokoelmasta löydät aina uusimmat pesut ja tyylit, ja malleja on jokaiseen makuun.

Koska NYDJ uskoo kokonaisvaltaiseen itsevarmuuteen, löytyy merkiltä myös kokoelma puseroita, jotka pukevat kauniisti jokaista vartalotyyppiä.

NYDJ:n farkut ja puserot löydät myymälämme katutasosta. Myymälämme valikoimaan kuuluvat farkkumalleista Straight, Slim, Skinny, Legging, Bootcut ja Ankle.

Yhteystiedot


Feminett Oy
Kluuvikatu 1
00100 Helsinki
Hotelli Kämpiä vastapäätä, 

kahdessa kerroksessa
Puh. 010 321 7791
Puh. 010 321 7792
office@feminett.fi
ww.feminett.fi


Aukioloajat


ma-pe 10-19, la 10-17