MARCCAIN (Saksa)

MarcCainin vaatteet ja asusteet ovat tyyliltään yksinkertaisia, elegantteja ja sporttisia, aina pienellä jujulla viimeisteltynä. Mallistoissa yhdistyvät juuri oikealla tavalla simppeli tyylikkyys, ajattomuus, trendit ja hauskuus. MarcCain on korkeatasoista suunnittelua, parhaita materiaaleja ja huippulaatua.

Kokoelmasta löytyy vaatteita niin arkeen, urheiluun kuin juhlaan ja asusteita kengistä laukkuihin. Kausittain vaihtuvat mallistot jakautuvat teemoihin, jotka eroavat usein tyyliltään, väreiltään ja kuoseiltaan, mutta säilyttävät yhtenäisen ilmeen ja ovat helposti yhdisteltävissä. Parasta MarcCainin vaatteissa onkin juuri yhdisteltävyys ja helposti koottavat, tyylikkäät asukokonaisuudet.

MarcCainin vaatteet ja asusteet sijaitsevat myymälämme ensimmäisessä kerroksessa, katutasossa. Lue lisää MarcCainin syys- ja talvimallistoiden uutuuksista blogistamme täältä.

Tod's (Italia)

Tod’sin perusti italialainen Diego Della Valle vuonna 1978. Diego Della Valle kasvoi käsityöläisten perheessä nahkojen ja kenkien keskellä ja oppi jo varhain isältään kengänteon jalon taidon. 1970-luvun lopussa hän vieraili New Yorkissa ja löysi ajamiseen tarkoitetun kengän, jonka vei mukanaan takaisin Italiaan ja suunnitteli uudelleen. Näin syntyi brändin tunnetuin kenkämalli Il Gommino, eli pehmeänahkainen mokkasiini, jonka pohjaa koristavat tänäkin päivänä ajomukavuutta lisäävät kumiset nastat (it. gommini).

Tod’s on täydellinen yhdistelmä perinteitä, laatua, tyyliä ja mukavuutta. Kaikki brändin nahkatuotteet tehdään uniikisti käsityönä parhaista nahoista ja tarkkaa huomiota yksityiskohtiin kiinnittäen. Myymälämme toisen kerroksen kenkäosastolta löydät Tod’sin laadukkaita kenkiä sekä laukkuja.