Hogan (Italia)

Tod’sin perustaja Diego Della Valle loi Hoganin vuonna 1986, jolloin brändin ensimmäinen, kriketin inspiroima lenkkikenkä suunniteltiin. Seuraava kenkämalli oli urheilullinen, moderni ja selkeälinjainen lenkkari, joka tuotiin suuren yleisön saataville vuonna 1995. Hoganin selkeästi suosituin kenkä Interactive tuli myyntiin vuonna 1997, ja on tähänkin päivään asti brändin ikonisin ja halutuin malli.

Brändin toinen suosittu malli Olympia, ultrakevyt ja modernin tyylikäs lenkkari, tuli myyntiin vuonna 2004. Vuonna 2009 Hogan julkisti Hogan Rebel -malliston omana itsenäisenä merkkinään ja toi markkinoille kolmannen lenkkarimallin: Attractiven, eli Interactiven korkealla korolla. Uusimpia tulokkaita Hoganin kenkäperheessä ovat paksupohjaiset Maxiplatformit ja keskikorkeat lenkkarit, joiden malli on sekoitus Maxiplatformia ja perinteistä Interactivea.

Hogan pysyy vuodesta toiseen onnistuneesti tyylin ja käytännöllisyyden aallonharjalla luoden kenkiä, jotka ovat paitsi mukavia, myös kauniita. Brändin punaisena lankana säilyy mallistosta mallistoon laatu ja innovaatio. Hoganin kengät edustavat modernia arkielämää parhaimmillaan: arjen luksus ja todellinen käyttömukavuus tekevät niistä parhaat kengät joka ympäristöön.

Myymälämme valikoima pitää sisällään sekä Hoganin suosittuja klassikkomalleja että mielenkiintoisimpia uutuuksia. Hoganin kengät löydät myymälämme toisen kerroksen kenkäosastolta.

Tod's (Italia)

Tod’sin perusti italialainen Diego Della Valle vuonna 1978. Diego Della Valle kasvoi käsityöläisten perheessä nahkojen ja kenkien keskellä ja oppi jo varhain isältään kengänteon jalon taidon. 1970-luvun lopussa hän vieraili New Yorkissa ja löysi ajamiseen tarkoitetun kengän, jonka vei mukanaan takaisin Italiaan ja suunnitteli uudelleen. Näin syntyi brändin tunnetuin kenkämalli Il Gommino, eli pehmeänahkainen mokkasiini, jonka pohjaa koristavat tänäkin päivänä ajomukavuutta lisäävät kumiset nastat (it. gommini).

Tod’s on täydellinen yhdistelmä perinteitä, laatua, tyyliä ja mukavuutta. Kaikki brändin nahkatuotteet tehdään uniikisti käsityönä parhaista nahoista ja tarkkaa huomiota yksityiskohtiin kiinnittäen. Myymälämme toisen kerroksen kenkäosastolta löydät Tod’sin laadukkaita kenkiä sekä laukkuja.