Hogan (Italia)

Tod’sin perustaja Diego Della Valle loi Hoganin vuonna 1986, jolloin brändin ensimmäinen, kriketin inspiroima lenkkikenkä suunniteltiin. Seuraava kenkämalli oli urheilullinen, moderni ja selkeälinjainen lenkkari, joka tuotiin suuren yleisön saataville vuonna 1995. Hoganin selkeästi suosituin kenkä Interactive tuli myyntiin vuonna 1997, ja on tähänkin päivään asti brändin ikonisin ja halutuin malli.

Brändin toinen suosittu malli Olympia, ultrakevyt ja modernin tyylikäs lenkkari, tuli myyntiin vuonna 2004. Vuonna 2009 Hogan julkisti Hogan Rebel -malliston omana itsenäisenä merkkinään ja toi markkinoille kolmannen lenkkarimallin: Attractiven, eli Interactiven korkealla korolla. Uusimpia tulokkaita Hoganin kenkäperheessä ovat paksupohjaiset Maxiplatformit ja keskikorkeat lenkkarit, joiden malli on sekoitus Maxiplatformia ja perinteistä Interactivea.

Hogan pysyy vuodesta toiseen onnistuneesti tyylin ja käytännöllisyyden aallonharjalla luoden kenkiä, jotka ovat paitsi mukavia, myös kauniita. Brändin punaisena lankana säilyy mallistosta mallistoon laatu ja innovaatio. Hoganin kengät edustavat modernia arkielämää parhaimmillaan: arjen luksus ja todellinen käyttömukavuus tekevät niistä parhaat kengät joka ympäristöön.

Myymälämme valikoima pitää sisällään sekä Hoganin suosittuja klassikkomalleja että mielenkiintoisimpia uutuuksia. Hoganin kengät löydät myymälämme toisen kerroksen kenkäosastolta.

Yhteystiedot


Feminett Oy
Kluuvikatu 1
00100 Helsinki
Hotelli Kämpiä vastapäätä, 

kahdessa kerroksessa
Puh. 010 321 7791
Puh. 010 321 7792
office@feminett.fi
ww.feminett.fi


Aukioloajat


ma-pe 10-19, la 10-17