Herno (Italia)

Herno perustettiin, kun sadetakkeja valmistavassa tehtaassa työskennellyt Giuseppe Marenzi päätti vaihtaa työpaikkansa omaan yritykseen. Marenzi asui tuolloin Maggiore-järven kosteassa ja sateisessa ympäristössä, jossa hyvin tehtyille sadetakeille löytyi kysyntää. Hernon tarina alkaa vedestä, mahdollisuudesta ja kekseliäisyydestä: tarve yritykselle löytyi Maggiore-järven ympäristöstä ja nimi viereisestä Erno-joesta, johon lisättiin ensimmäinen kirjain veden kemiallisen kaavan mukaan.

Hernon ensimmäiset tuotteet olivat sadetakkeja, mutta 60-luvulla yritys alkoi valmistaa takkeja myös kašmirista. Myöhempinä vuosina mallisto laajeni monenlaisiin ulkotakkeihin. Herno on tunnettu tavastaan luoda ja innovoida sekä kyvystään löytää täydellinen tasapaino käytännöllisyyden ja esteettisyyden välillä. Brändin ulkovaatteet on tehty modernille kuluttajalle taitavasti ja hyvällä maulla.

Myymälämme alakerrasta löydät vaihtuvan malliston Hernon kauniita untuvatakkeja ja ulkotakkeja säähän kuin säähän.

Tod's (Italia)

Tod’sin perusti italialainen Diego Della Valle vuonna 1978. Diego Della Valle kasvoi käsityöläisten perheessä nahkojen ja kenkien keskellä ja oppi jo varhain isältään kengänteon jalon taidon. 1970-luvun lopussa hän vieraili New Yorkissa ja löysi ajamiseen tarkoitetun kengän, jonka vei mukanaan takaisin Italiaan ja suunnitteli uudelleen. Näin syntyi brändin tunnetuin kenkämalli Il Gommino, eli pehmeänahkainen mokkasiini, jonka pohjaa koristavat tänäkin päivänä ajomukavuutta lisäävät kumiset nastat (it. gommini).

Tod’s on täydellinen yhdistelmä perinteitä, laatua, tyyliä ja mukavuutta. Kaikki brändin nahkatuotteet tehdään uniikisti käsityönä parhaista nahoista ja tarkkaa huomiota yksityiskohtiin kiinnittäen. Myymälämme toisen kerroksen kenkäosastolta löydät Tod’sin laadukkaita kenkiä sekä laukkuja.