Diane von Furstenberg (USA)

Diane von Furstenberg perusti maineikkaan brändinsä vuonna 1972 ja suunnitteli ensimmäisen ikonisen kietaisumekkonsa vuonna 1974. Kietaisumekkojen lisäksi DVF tunnetaan erityisesti luovasta värien, kuvioiden ja printtien käytöstä. Rohkeita värejä ja printtejä löytyykin kaikista brändin mallistoista, mutta punaisena lankana säilyy vuodesta toiseen sensuelli naisellisuus.

Diane von Furstenbergin kokoelman löydät myymälämme toisesta kerroksesta.

Tod's (Italia)

Tod’sin perusti italialainen Diego Della Valle vuonna 1978. Diego Della Valle kasvoi käsityöläisten perheessä nahkojen ja kenkien keskellä ja oppi jo varhain isältään kengänteon jalon taidon. 1970-luvun lopussa hän vieraili New Yorkissa ja löysi ajamiseen tarkoitetun kengän, jonka vei mukanaan takaisin Italiaan ja suunnitteli uudelleen. Näin syntyi brändin tunnetuin kenkämalli Il Gommino, eli pehmeänahkainen mokkasiini, jonka pohjaa koristavat tänäkin päivänä ajomukavuutta lisäävät kumiset nastat (it. gommini).

Tod’s on täydellinen yhdistelmä perinteitä, laatua, tyyliä ja mukavuutta. Kaikki brändin nahkatuotteet tehdään uniikisti käsityönä parhaista nahoista ja tarkkaa huomiota yksityiskohtiin kiinnittäen. Myymälämme toisen kerroksen kenkäosastolta löydät Tod’sin laadukkaita kenkiä sekä laukkuja.