CAMBIO (Saksa)

Cambio tunnetaan parhaiten istuvista ja laadukkaista farkuistaan ja housuistaan, joista löytyy oikea malli jokaiselle naiselle. Brändin mallisto on jaettu kolmeen osaan: Collection, Sportive ja Jeans, joista kaikista löytyy sekä kaudesta toiseen pysyviä ajattomia malleja että housuja uusimpien trendien aallonharjalta. Housuissa käytetyt laadukkaat materiaalit takaavat täydellisen istuvuuden ja käyttömukavuuden.

Cambion farkut, housut ja tyylikkäät treenihousut jokaiselle vartalotyypille löydät myymälämme toisesta kerroksesta.

Tod's (Italia)

Tod’sin perusti italialainen Diego Della Valle vuonna 1978. Diego Della Valle kasvoi käsityöläisten perheessä nahkojen ja kenkien keskellä ja oppi jo varhain isältään kengänteon jalon taidon. 1970-luvun lopussa hän vieraili New Yorkissa ja löysi ajamiseen tarkoitetun kengän, jonka vei mukanaan takaisin Italiaan ja suunnitteli uudelleen. Näin syntyi brändin tunnetuin kenkämalli Il Gommino, eli pehmeänahkainen mokkasiini, jonka pohjaa koristavat tänäkin päivänä ajomukavuutta lisäävät kumiset nastat (it. gommini).

Tod’s on täydellinen yhdistelmä perinteitä, laatua, tyyliä ja mukavuutta. Kaikki brändin nahkatuotteet tehdään uniikisti käsityönä parhaista nahoista ja tarkkaa huomiota yksityiskohtiin kiinnittäen. Myymälämme toisen kerroksen kenkäosastolta löydät Tod’sin laadukkaita kenkiä sekä laukkuja.