Brunello Cucinelli (Italia)

Brunello Cucinelli perusti maailmankuulun brändinsä vuonna 1978, ja ihmiset hullaantuivat heti ideaansa värjätä kašmirvillaa. Parhaiten Brunello Cucinelli tunnetaan yhä upeista kašmirneuleistaan ja silmiä hivelevästä värimaailmastaan. Hän kasvoi talonpoikaisperheessä Keski-Italian Perugiassa ja näki vuosien ajan isänsä työskentelevän huonossa, epämiellyttävässä työympäristössä. Brunello tahtoi tehdä asiat eri tavalla ja kehitti unelman työstä konseptina, joka kunnioittaa moraalisia periaatteita ja ihmisarvoa. Brunello Cucinelli on ideologiansa mukaisesti tahtonut luoda maailmaan kauneutta. Hänen ajatusmaailmastaan kertoo paljon se, että listauduttuaan pörssiin hän restauroi kokonaisen kylän.

Italialaisen brändin kulmakiviä ovat inhimillisyyden lisäksi huippusuunnittelu ja laadukkaat materiaalit. Vaatteet tehdään parhailla tekniikoilla käsityötaitoa kunnioittaen, ja niistä huokuu muotoilun lahjakkuus. Cucinellin laboratorioissa valmistuu hienoin kašmirvilla, joka kerätään huolella Mongoliasta ja josta sitten valmistetaan tyylikkäitä vaatteita naisille ja miehille ympäri maailmaa. Mallistot sisältävät sekä ajattoman elegantteja että modernin nuorekkaita vaatteita.

Feminettin toisesta kerroksesta löydät kattavan valikoiman Brunello Cucinellin kauniita naistenvaatteita.

Tod's (Italia)

Tod’sin perusti italialainen Diego Della Valle vuonna 1978. Diego Della Valle kasvoi käsityöläisten perheessä nahkojen ja kenkien keskellä ja oppi jo varhain isältään kengänteon jalon taidon. 1970-luvun lopussa hän vieraili New Yorkissa ja löysi ajamiseen tarkoitetun kengän, jonka vei mukanaan takaisin Italiaan ja suunnitteli uudelleen. Näin syntyi brändin tunnetuin kenkämalli Il Gommino, eli pehmeänahkainen mokkasiini, jonka pohjaa koristavat tänäkin päivänä ajomukavuutta lisäävät kumiset nastat (it. gommini).

Tod’s on täydellinen yhdistelmä perinteitä, laatua, tyyliä ja mukavuutta. Kaikki brändin nahkatuotteet tehdään uniikisti käsityönä parhaista nahoista ja tarkkaa huomiota yksityiskohtiin kiinnittäen. Myymälämme toisen kerroksen kenkäosastolta löydät Tod’sin laadukkaita kenkiä sekä laukkuja.