Balossa (Italia)

Balossa on suunnittelija ja perustaja Indra Kaffemanaiten innovatiivinen näkemys miesten valkoisesta paidasta. Valkoinen paita on yhtä aikaa käytännöllinen, helppo, sensuelli, elegantti ja rento vaate. Indra tuo perinteiseen vaatteeseen uutta muotoa ja raikkautta suunnittelemalla sen uudestaan ja uudestaan. Balossan mallisto on kokoelma pehmeitä kankaita, irroitettavia kauluksia ja hihansuita, paitoja, huiveja, mekkoja ja hameita – kaikki koottuna valkoisen paidan kehyksiin.

Tod's (Italia)

Tod’sin perusti italialainen Diego Della Valle vuonna 1978. Diego Della Valle kasvoi käsityöläisten perheessä nahkojen ja kenkien keskellä ja oppi jo varhain isältään kengänteon jalon taidon. 1970-luvun lopussa hän vieraili New Yorkissa ja löysi ajamiseen tarkoitetun kengän, jonka vei mukanaan takaisin Italiaan ja suunnitteli uudelleen. Näin syntyi brändin tunnetuin kenkämalli Il Gommino, eli pehmeänahkainen mokkasiini, jonka pohjaa koristavat tänäkin päivänä ajomukavuutta lisäävät kumiset nastat (it. gommini).

Tod’s on täydellinen yhdistelmä perinteitä, laatua, tyyliä ja mukavuutta. Kaikki brändin nahkatuotteet tehdään uniikisti käsityönä parhaista nahoista ja tarkkaa huomiota yksityiskohtiin kiinnittäen. Myymälämme toisen kerroksen kenkäosastolta löydät Tod’sin laadukkaita kenkiä sekä laukkuja.