Antonelli Firenze (Italia)

Antonelli Firenzen mallistot ovat tyyliltään modernin yksinkertaisia, naisellisia ja minimalistisen kauniita. Vaatteiden ajattoman tyylikkyyden salaisuus löytyy laadukkaista materiaaleista, taidokkaista leikkauksista ja maanläheisistä sävyistä.

Brändin historia alkaa jo 50-luvulta, jolloin Luciano Antonelli perusti Italian Firenzeen Vicad -alusvaatemalliston. Samassa tehtaassa valmistetaan Antonellin mallistot tänäkin päivänä. Vuonna 2001 Lucianon tyttäret Enrica ja Roberta ottivat yrityksen haltuunsa ja toivat markkinoille ensimmäisen paitamallistonsa, joka saavutti suuren suosion. 12 vuotta myöhemmin sisarukset suunnittelivat ensimmäisen kokonaisen mallistonsa, joka minimalistisella naisellisuudellaan ja luonnollisella eleganssillaan hurmasi yleisön ja oli alku Antonelli Firenzen menestystarinalle.

Antonelli Firenzen mallisto löytyy myymälämme toisesta kerroksesta.

Tod's (Italia)

Tod’sin perusti italialainen Diego Della Valle vuonna 1978. Diego Della Valle kasvoi käsityöläisten perheessä nahkojen ja kenkien keskellä ja oppi jo varhain isältään kengänteon jalon taidon. 1970-luvun lopussa hän vieraili New Yorkissa ja löysi ajamiseen tarkoitetun kengän, jonka vei mukanaan takaisin Italiaan ja suunnitteli uudelleen. Näin syntyi brändin tunnetuin kenkämalli Il Gommino, eli pehmeänahkainen mokkasiini, jonka pohjaa koristavat tänäkin päivänä ajomukavuutta lisäävät kumiset nastat (it. gommini).

Tod’s on täydellinen yhdistelmä perinteitä, laatua, tyyliä ja mukavuutta. Kaikki brändin nahkatuotteet tehdään uniikisti käsityönä parhaista nahoista ja tarkkaa huomiota yksityiskohtiin kiinnittäen. Myymälämme toisen kerroksen kenkäosastolta löydät Tod’sin laadukkaita kenkiä sekä laukkuja.