UPEAT TAKIT JA UUSI HATTUMALLISTO

Vaikka ulkona meitä hellii vielä lämmin syyssää, on aika kääntää katseet kohti takkeja ja pipoja. Löydät nyt myymälästämme paljon kauniita hattuja talveen, sillä lisäsimme valikoimaamme Kopka Accessoriesin. Keräsimme yhteen syksyn kauneimpia takkeja Hernolta, Penny Blackilta ja Marccainilta, ja yhdistimme niihin hattumalliston helmet. 

Vaaleanpunaisia unelmia

Penny Blackin takki on väriltään herkullinen. Vadelmasorbetin sävyyn sointuu kauniisti hempeän vaaleanpunainen hattu Kopkan mallistosta. Sekä pipo että takki ovat monikäyttöisiä: takki näyttää hyvältä niin vyön kanssa kuin ilman, ja pipon voi halutessaan muotoilla päähän ainakin kolmella tavalla. 

Hattutrendien aallonharjalla

Kuten baskeri sopivin väliajoin tekee, näkyi se taas tämän syksyn näytöslavoilla toistuvasti. Suloinen baskeri yhdistyy asuun kauniisti sekä arjessa että juhlassa. Kuvassa hattu on yhdistetty Penny Blackin mustaan takkiin, joka on malliltaan sama kuin ensimmäisen kuvan vadelmanpunainen versio. Baskereita löytyy myymälästämme myös harmaan ja ruskean eri sävyissä. 

Pirteä puffer

Tämä suloinen takki löytyy Penny Blackin syysmallistosta. Muhkeasta takista löytyy hauskat, irroitettavat hihat, joiden avulla pysyt lämpimänä kylmemmälläkin säällä. Takkiin yhdistetty pipo on sama kuin ensimmäisen kuvan vaaleanpunainen, ja mallia löytyy myymälästämme myös harmaana, sinisenä ja vihreänä. 

Hernolle tyypillistä tyylikkyyttä

Yhdistimme Kopkan upean hatun Hernon naiselliseen takkiin, ja lopputulos on sanalla sanoen tyylikäs. Takin hupun kaunis karvareunus ja hihojen yksityiskohdat tuovat kokonaisuuteen mielenkiintoisuutta. 

Aina muodissa

Pitkä, laadukas villakangastakki on aina tyylikäs. Tämä Penny Blackin takki kiinnittää katseen niin tehokkaasti omillaankin, mutta tarvitsee tietysti toverikseen hatun pahimpien pakkasten yllättäessä. 

Harmaan harmoniaa

Tätä villakangastakkia löytyy Marccainin syysmallistosta sekä mustana että harmaana. Repeat Cashmeren unelmanpehmeät huivit lämmittävät ja näyttävät hyvältä takkiin kuin takkiin yhdistettynä. 

Voimaa väristä

Kun syksy syvenee ja ulkona on harmaata, on ihanaa kietoutua kirkkaisiin väreihin. Punainen piristää synkimpänäkin aamuna, ja kiinnittää takuulla katseet. Kuvan takki ja hansikkaat ovat molemmat Marccainin syysmallistosta. 

Mukavaa ja monikäyttöistä

Hernon ajattomaan villakangastakkiin sisältyy lämmin toppaliivi, joka pitää pakkasen loitolla ja kaulan piilossa tuulelta. Yhdistelmä on yhtä aikaa rento ja tyylikäs. Asun pipo on sama kuin ensimmäisessä ja kolmannessa kuvassa.