TALVILOMAN TUNNELMAA

Nyt vietetään viimeisiä päiviä työpaikoilla ja kouluissa ennen kauan kaivattua hiihtolomaa. Talviloma tarjoaa tauon kiireeseen, stressiin ja arjen pyörittämiseen. Eri puolella Suomea hiihtoloma osuu eri viikoille, mutta suunnitelmat ovat usein samat: rentoutumista kotona, matka loistaville laskettelupaikoille tai viikoksi etelän lämpöön. Onko teillä ohjelmassa lumileikkejä ja yhdessäoloa kotikaupungissa, laskettelua ja after ski -tunnelmaa rinteessä vai ihana aurinkoloma kaukana kotimaasta?

Kotona Suomessakin tekemistä riittää jokaiselle talvilomapäivälle. Jokaisesta kunnasta löytyy mahdollisuudet luisteluun, hiihtoon, pulkkamäkeen ja talvipäivän piknikille. Jos talviurheilu ei innosta, voi loman viettää sisätilojen suojissa vaikkapa kiipeillen, keilaten tai museoita kierrellen. Talvilomasta riittää jokaiselle jotakin. Innokkaille laskettelijoille ja lumilautailijoille rinteitä löytyy paljon myös Etelä-Suomesta, mutta matkailun tarpeessa oleva suuntaa Lappiin, jossa hiihtolomailija saa kokea todellisen talven ihmemaan.

Vietti talvilomaa sitten ulkomailla tai Suomessa, rinteessä tai museokierroksella, after skissä tai kotisohvalla, on tilanteeseen sopiva pukeutuminen tärkeä osa onnistunutta lomaa. Talvi vaatii vaatteilta paljon ja pehmeät neuleet, pakkasen loitolla pitävät takit ja lämmittävät asusteet pitävät huolen siitä, että talvilomalla voi keskittyä nauttimiseen vaatteiden miettimisen sijaan. Rankan laskettelupäivän jälkeen taas on ihanaa rentoutua mukavissa, mutta tyylikkäissä vaatteissa. Keräsimme yhteen asuinspiraatiota talviloman viettoon: mukana Hernon upeita kevätuutuuksia, Repeat Cashmeren neuleita ja housuja sekä Cambiolta että NYDJ:ltä. 

Tyylikkäänä pakkassäässä​

Kuka sanoi, ettei talvivaatteissa voisi myös näyttää hyvältä? Kerrospukeutuminen on talviaikaan sekä järkevää että kaunista. Pukemalla takin alle lämpimän untuvaliivin lyöt kaksi kärpästä yhdellä iskulla: liivi suojaa kylmältä ja takki tuulelta. Takkikerrosten alla toimii sekä siistimpi kauluspaita että lämmin pooloneule. Kruunaa tyyli pehmeällä pipolla ja muhkealla huivilla. Kuvan mallinukeilla on molemmilla päällään liivit ja takit Hernon kevätmallistosta sekä NYDJ:n huippumukavat farkut. Kaikki neulotut asusteet ovat Repeat Cashmeren mallistosta. 

Laskettelun jälkeen loikoilua

Aktiivisen päivän päätteeksi on mukava sujahtaa lämpimiin neuleisiin ja mukaviin housuihin. Rentoon asuun hieman lisämaustetta tuo neuleen alle puettu siisti kauluspaita tai kauniisti laskeutuva silkkipaita. Rohkeat värit ja kauden jättitrendi kukkakuosi antavat asukokonaisuudelle energiaa. Kuvassa vasemmalla Cambion kevätmalliston upeat kukkahousut, Repeat Cashmeren musta neule ja klassinen kauluspaita rusettihihoilla. Oikeanpuoleinen mallinukke on saanut päälleen Cambion mustat suorat housut, Repeat Cashmeren oranssin kerrosneuleen ja silkkipaidan samalta brändiltä. 

After skin tunnelmissa

Viimeinen lasku on laskettu, ja kaarratte yhdessä rinnekahvilaan, jossa toppahousujen pariksi sopii hyvin kaunis neule. Jos laskupäivä jatkuu kahvilan kautta illanviettoon, on asun hyvä olla sekä mukava että muodikas. Valitse siis pehmeät ja mukavasti istuvat housut ja vaihda toppatakki tyylikkääseen yläosaan. NYDJ:n farkut istuvat kuin unelma, eivätkä tunnu siltä, että jalassa olisi farkut. Siistin kauluspaidan kaveriksi taas sopii Hernon kevätmalliston sininen liivi upeilla kullanvärisillä yksityiskohdilla. Rennompi valitsee vaaleat housut, pirteän paidan ja kevyen untuvatakin hartioille heitettynä.

Toivotamme kaikille aktiivista, rentouttavaa ja mukavaa talvilomaa!