TALVEN TAKKITRENDIT LÖYTYVÄT NYT MYYMÄLÄSTÄMME

Syksy alkaa olla jo pitkällä, ja ulkona puhaltaa viileä viima. Jos et siis ole vielä varustautunut tulevaan talveen, nyt on sen aika. Uudet, upeat talvitakit ovat saapuneet myymäläämme ja odottavat rekissä kantajaansa. Syksy- ja talvikausi on parasta aikaa pukeutumiselle: pehmeät neuleet, ihanat asusteet, tyylikkäät nilkkurit ja älykäs kerrospukeutuminen ihastuttavat vuodesta toiseen. Kaiken kruunaa tietenkin täydellinen takki, tai parhaassa tapauksessa muutama tyyliltään ja käyttötarkoitukseltaan erilainen. Kun valinnan tekee omalle tyylilleen uskollisesti ja tunteella, voi takista löytyä luottoystävä vuosiksi.

Tänä syksynä trendikkäin valitsee trenssin, pullean puffer-takin tai lämpimän tekoturkiksen. Myös rennot, rock-henkiset takit lampaankarvareunuksilla ovat suosittuja ja näyttävät värit, kuosit ja materiaalit säväyttävät. Perinteinen villakangastakki on aina elegantti valinta, joka saa tänä syksynä uuden ylisuuren muodon.

Eettiset tekoturkikset – upeaa laatua ja ihanaa pehmeyttä

Tämä takkitrendi pitää sinut sekä trendikkäänä että lämpimänä. Nyt trendikkäintä on valita takki, joka näyttää mummon vintiltä kaivetulta. Maanläheiset sävyt ja aidon turkiksen tuntu ovat ylellinen valinta sekä arkeen että juhlaan. Näyttävät, kuvioidut ja värikkäät tekoturkikset ovat nappivalinta rohkeammalle persoonalle. Kuvissa näkyvät Marc Cainin syys- ja talvimalliston tekoturkit: upea leopardikuvioitu takki pitkällä helmalla ja luonnonvalkoinen unelma pehmeällä karvalla.

Aina tyylikäs villakangastakki

Lämmittävä ja elegantti villakangastakki on muodikas vuodesta toiseen. Vaihtelua tyyliin saa värejä, materiaaleja ja leikkausta vaihtamalla. Nyt takeista tyylikkäin on leikkaukseltaan simppeli ja istuvuudeltaan oversized. Väreistä parhaat ovat aina luotettava musta, lämmin kameli, syvä tummansininen ja viileä harmaa. Kuvien kameli ja harmaa takki ovat PennyBlackin mallistoa, ja takkia löytyy myös mustana.

Puffer-takki pitää pintansa

Tämä on paras trendi hetkeen. Nyt on mahdollista olla yhtä aikaa trendikäs ja pysyä lämpimänä kovillakin pakkasilla. Mitä pulleampi, sitä parempi. Kuvissa italialaisen Hernon valkoinen toppatakki ja PennyBlackin musta takki hauskalla, suurella huivikauluksella.

Jokainen löytää syksyn trendeistä varmasti jotakin. Oli tyyliisi sopivin sitten tekoturkki, villakangas tai lämmin toppatakki, on tärkeää löytää juuri se itselleen oikea. Myymälästämme löydät näiden takkien lisäksi myös monia muita vaihtoehtoja, ja asiantunteva henkilöstömme auttaa sinua halutessasi uuden luottotakin valinnassa. Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin!