Lämpöä syksyyn – Uutta Repeatilta ja Cambiolta

Elokuu lähenee loppuaan ja viileä syysilma houkuttelee kietoutumaan pehmeisiin neuleisiin. Heiluvat helmat ja kevyet shortsit vaihtuvat pitkiin lahkeisiin ja paksumpiin kankaisiin. Repeatin ja Cambion syysmallistot tarjoavat sekä ajattomia klassikoita että kauden trendejä. Värit ovat lämpimiä, ja kuoseissa toistuvat keväältä tutut ruudut sekä kukkaloisto.

Repeat Cashmeren uudessa mallistossa esitellään klassisia leikkauksia modernilla twistillä. Neuleissa ja puseroissa toistuvat trendikkäät muodot ja yksityiskohdat, ja syksyn sävyt ihastuttavat. Luonnonsävyjä, lämpimiä punaisia ja tasapainottavaa mustaa. 

Glamouria lahkeisiin

Repeatin ajaton, musta silkkipaita on saanut trendikkään muodonmuutoksen. Helman leikkaus tuo toppiin ilmavuutta ja juhlavuutta, ja on kauniin naisellinen. Cambion housuissa säihkyy kaunis kukkakirjailu, ja lahkeita koristavat höyhenet. Kengät ovat Marc Cainin mallistoa menneeltä kaudelta.

Syysillan pehmeyttä

Onko mitään mukavampaa, kuin pukeutua syysiltana päästä varpaisiin kashmiriin? Meidän vastauksemme on ei. Repeatin unelmanpehmeät kashmirhousut on helppo yhdistellä yläosaan kuin yläosaan. Tähän kokonaisuuteen kokoharmaata yhdistelmää piristämään on valittu Brunello Cucinellin valkoinen kauluspaita ja kauniit syyskengät Tod'sin uudesta mallistosta. 

Lämpimiä sävyjä ja materiaaleja

Repeatin uudessa mallistossa leikitellään lämpimillä punaisen sävyillä. Poolopaidan lyhyet hihat tuovat kokonaisuuteen keveyttä, ja trendikäs kukonaskelkuvio piristää Cambion syysmalliston housuja. Viimeisen silauksen kaunis asu saa Tod'sin nahkaloafereista, jotka nekin ovat löytäneet mustan toveriksi lämpimän burgundin. 

Pirteää punaista

Punainen on rakkauden, intohimon ja voiman väri. Kun päivät viilenevät, auttaa kerrospukeutuminen pitämään läpimänä. Pue pooloneule takin tai neuletakin alle – se sekä pitää kylmän kaukana tehokkaasti että tuo asuun monipuolisuutta. Repeatin syysmallistosta löydät sekä kuvan poolon että neuletakin useassa eri sävyssä. Punainen silkkiraita tuo mielenkiintoisen lisän Cambion ruutuhousuihin, ja Tod'sin burgundinväriset loaferit miellyttävät silmää sekä pitävät jalat lämpiminä.

Musta-valkoisesti mielenkiintoinen

Musta-valkoinen ei välttämättä tarkoita tylsää. Repeatin musta neule on saanut alleen valkoisen kauluspaidan, ja Cambion musta-valkoisten housujen parina loistavasti toimivat Hoganin mukavat lenkkarit. Kuvan asukokonaisuus on yhtä aikaa pirteä, tuore ja klassinen.

Tässä esittelimme vain pienen osan uutuuksistamme, ja mm. monia neuleista löytyy myös muissa väreissä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan syksyn mallistoihin liikkeeseemme!