KEVÄÄN JUHLAA

Kevät on juhlien aikaa. Keväisin rakastutaan, valmistutaan, juhlitaan vappua ja toivotetaan aurinko tervetulleeksi talvikuukausien jälkeen. On kyseessä sitten lakkiaiset, valmistuminen ammattiin, häät tai syntymäpäivät, vaatii juhlava tilaisuus arvoisensa vaatteen. Parasta kevätkaudessa ovatkin juuri mekot tai niitä vierastavalle paremmin sopivat kepeät housuasut. Jo silkassa kevään saapumisessa on aihetta juhlaan: lumet sulavat, pakkaset hiipuvat, vesi solisee pienissä puroissa ja aurinko lämmittää jo kasvoja. Loistava syy vaihtaa jalkaan kevyemmät kengät, pukea päälle heiluva helma ja kruunata kevättyyli näyttävillä aurinkolaseilla.

Tämän kevätkauden trendeissä hurmaavat rohkeat värit, pehmeät pastellit, denim, läpinäkyvät kankaat ja sporttisuus. Kuoseista muodikkain valitsee paratiisin kukkaloiston, ruudut ja pallot. Kun nämä elementit yhdistää juhlapukeutumiseen, on tuloksena tyylikäs kokonaisuus trendikkäällä twistillä. Puhuttaessa kukkaprinteistä, räiskyvistä sävyistä ja vahvoista kuoseista tulee mieleen ensimmäisten joukossa Diane von Furstenberg.

Diane von Furstenberg tunnetaan parhaiten naisellisista kietaisumekoistaan, joita valmistamalla brändi on ilahduttanut naisia jo vuodesta 1972. Kietaisumekkojen lisäksi DVF tunnetaan erityisesti luovasta värien, kuvioiden ja printtien käytöstä. Rohkeita värejä ja printtejä löytyykin kaikista brändin mallistoista, mutta punaisena lankana säilyy vuodesta toiseen sensuelli naisellisuus.

Myymälässämme esillä olevaan DVF:n valikoimaan kuuluu juhlamuotia jokaiseen makuun: kietaisumekkoja, pitsileninkejä, housuasuja, puseroita ja hameita monissa eri väreissä, kuoseissa ja malleissa. Mallistosta löytyy sekä ajattomampia klassikoita, että värikkäitä kuoseja.

Juhlakauden kunniaksi tarjoamme huhtikuussa 2018 kaikki Diane von Furstenbergin leningit puoleen hintaan. Tervetuloa tutustumaan myymälämme upeaan mekkovalikoimaan!