Kauden kuumimmat trendit – syksy 2018

Takaisin 80-luvulle

Kauden muotinäytöksissä nähtiin runsaasti leveitä hartioita, minimittaa ja korostettuja vyötäröitä, ja nyt on aika tuoda ne katukuvaan. Kaikkea ei tarvitse pukea kerralla, vaan asuun voi antaa pientä maustetta vaikkapa vaihtamalla housut porkkanamalliin tai valitsemalla bleiserin hartialinjan leveyden mukaan. Juhlapukeutumisessa enemmän on taas enemmän, joten valitse syysiltojen rientoihin ripaus metallinhohtoa.

Midimitta

Pliseerattu, midimittainen hame pitää pintansa vielä tälläkin kaudella. Syksyn viileneviin ilmoihin kannattaa varautua pukemalla hameen kaveriksi pehmeä neule ja rouheat buutsit.

Näyttävät huivit

Muhkeat muodot, räiskyvät värit, ylelliset materiaalit ja hauskat kuosit. Niistä on syksyn huivimuoti tehty. Kietoudu pehmeään villahuiviin, sido hiukset ylellisellä silkkihuivilla tai ota mallia muotinäytöksistä ja hanki itsellesi hame, joka näyttää huivikankaista ommellulta.

Kuosit

Trendikkäin pukee nyt eläinkuosin suurena pintana, mutta hieman turvallisemmin rohkeaa kuosia voi kokeilla pienenä asusteessa, esimerkiksi laukussa tai kengissä. Eläinkuosien lisäksi pinnalla ovat erilaiset kukkakuosit ja edelliseltä kaudelta tuttu ruutu. Tänä syksynä kuoseja yhdistetään myös keskenään. Kannattaa kuitenkin pysytellä samassa värimaailmassa tai samantyylisissä muodoissa, jotta kokonaisuus pysyy tasapainoisena.

Värit

Väreissä näytöslavoilla toistuivat edellisiltä kausilta tuttu vahva punainen sekä hempeät pastellit, ja myös neonvärit olivat löytäneet tiensä kauden mallistoihin. Parhaasta asukokonaisuudesta löytyy useaa eri väriä, sillä jonkin ajan takaa tuttu colour blocking on tehnyt paluun.

Kaikki yllä esitellyt asukokonaisuudet ovat Marc Cainin syksyn mallistosta. Tervetuloa myymäläämme tutustumaan kauden uutuuksiin!