HERNON SYYSUUTUUDET OVAT SAAPUNEET MYYMÄLÄÄMME

Italialaisen Hernon takit ovat taas täyttäneet rekkimme talvea varten. Feminettin ensimmäisestä kerroksesta löydät laadukkaat naisten takit tyyliin kuin tyyliin ja säähän kuin säähän. Herno on italialainen brändi, jolla on pitkät perinteet takkien valmistuksessa ja jonka valikoimaan kuuluu käytännöllisiä takkeja sekä eleganttiin että sporttiseen makuun.

Osan takkivalikoimastamme näet alla esitellyissä kuvissa, joita varten ihana myyjämme Tanja puki päälleen syysuutuudet. Huomaathan, että emme esittele blogitekstissä kaikkia uusia tuotteitamme. Myymälässämme voit tutustua ja kokeilla useita syys- ja talvitakkeja Hernon lisäksi myös mm. Marc Cainilta ja PennyBlackilta.

Naisellinen ja näyttävä Millionaire Long Parka on myymälämme uusin tulokas. Pitkä malli lämmittää tehokkaasti ja on ajattoman tyylikäs. Vyötärölle sidottava vyö tuo esiin muotoja sekä tekee takista elegantin ja täydellisesti istuvan. Takki suojaa pahimmiltakin pakkasilta teknisen päällyskankaan ja laadukkaan untuvatäytteen ansiosta. Huppu ja turkiskaulus ovat irrotettavia.

Minimalistinen Scuba Cape on yhtä aikaa sporttinen ja tyylikäs. Hupun ja käsien untuvarannekkeet saa tarvittaessa helposti irti ja takin tyyliä vaihdeltua. Kolmekerroksinen kangas, koteloleikkaus ja säänkestävät materiaalit tekevät takista parhaan vaihtoehdon urbaaniin talveen.

Superkevyttä ja ilmavaa kevytuntuvatakkia löytyy myymälästämme monessa eri värissä ja tyylissä. Vasemmanpuoleisen kuvan ajaton, sininen takki on A-linjaisempi, hihoiltaan lyhyempi ja kaulukseltaan korkeampi. Oikeanpuoleisessa kuvassa Tanjalla on päällään musta kevytuntuvatakki sivutaskuilla ja tyköistuvammalla leikkauksella.

Korkeakauluksinen kevytuntuvatakki lämmittää syksyn tuulelta ja tuiskulta. A-linjainen helma on sekä käytännöllinen että kaunis, ja takki sopii niin sporttiseen kuin juhlavampaankin asukokonaisuuteen. Myös tätä takkia on saatavilla useammassa värissä.

Hernon perusmallistoon kuuluva, suosittu villakangastakin ja untuvatakin yhdistelmä nitoo onnistuneesti yhteen toimivuuden, käytännöllisyyden ja tyylikkään ulkomuodon. Huppu on Suomen sääoloissa usein tarpeen, ja lämmin untuvatoppaus pitää pakkasen tehokkaasti ulkopuolella.

Tässä Tanjan päällä on talven pakkasiin tarkoitettu Herno Polar Tech -takki, jonka tekninen kangas ja untuvatäyte on suunniteltu eristämään tehokkaasti kylmältä. Takin pinta on vedenkestävä ja materiaali kevyttä. Saatavilla myymälästämme myös mustana.

Ihastuitko takkien tyyliin? Myymälästämme löydät lisää syys- ja talvitakkeja Hernolta ja muilta laadukkailta brändeiltämme. Tervetuloa tutustumaan, kokeilemaan ja ihastumaan!