BACK TO WORK – PEHMEÄT NEULEET

Lämpimät neuleet eivät koskaan poistu muodista, vaan muuttavat muotoaan trendien ja vuodenajan vaihtuessa. Koulut ovat alkaneet, kesälomilta palattu töihin ja ilmassa tuoksuu jo syksy. Aamujen viiletessä on mukava kietoutua lämpimiin neuleisiin ja täydentää vaatekaapin varastoa uusilla klassikoilla.

Syksyn ja talven neuletrendit

Tämän syksyn muodikkaimmat neuleet ovat palmikoituja, raidallisia, poolokauluksisia ja ylisuuria. Nämä neljä trendiä näkyivät kaikki vahvasti catwalkeilla ympäri maailmaa muodin huippujen esitellessä syys- ja talvimallistojaan.

Muistatko vielä trendi-ilmiö hyggen? Tanskalainen käsite mukavuudelle ja rentoilulle kannattaa pitää mielessä syksyn ja talven neuleita valitessa. Muista, että mukavuus ei sulje pois tyylikkyyttä.

1. Palmikkoneuleet

Palmikkoneule on aikaa kestävä klassikko, joka säilyttää asemansa vuodesta toiseen. Syksyn paras palmikkoneule on yhdistelmä mummolasta tuttua palmikkoa ja modernia muotoa, ja näyttää hyvältä niin housujen kuin hameenkin kanssa.

2. Raidat

Raitakuosi tuo neuleisiin raikkautta ja asennetta. Valitse joko aina tyylikäs neutraali sävy tai tuo raitaan rohkeutta pirteillä väreillä.

3. Poolot

Poolo pitää pintansa ja pysyy muodissa tänäkin syksynä. Trendikkyytensä ja kauniin ulkomuotonsa lisäksi pooloneule lämmittää tehokkaasti kaulaa ja niskaa. Parhaalta syyspoolo näyttää ryhdikkään takin alla tai upotettuna toiseen syksyn neuletrendeistä: oversized pooloneule on naisellinen, mukava ja mielenkiintoisesti moneen yhdisteltävissä.

4. Oversized

Onko parempaa, kuin käpertyä viileänä syysiltana teekupin äärelle pehmeän neuleen syövereihin? Ylisuuri neule on lämmin, mukava ja tänä syksynä myös trendikäs. Mitä enemmän neule näyttää poikaystävän kaapista lainatulta, sitä parempi. Yhdistä jättineule tyttömäiseen hameeseen, istuviin nahkahousuihin tai liehuviin lahkeisiin.

Parhaat materiaalit lämmittävät ympäri vuoden

Aina luotettava villa, unelmanpehmeä kasmir, pörröinen mohair, hengittävä puuvilla ja ihoahivelevä silkki ovat parhaat valinnat viileään syksyyn ja tulevaan talveen. Myymälämme toisesta kerroksesta löydät Repeatin laadukkaat neuleet ihanissa luonnonmateriaaleissa, Brunello Cucinellin ylelliset kasmirneuleet, tulokkaamme Pesericon elegantit uutuudet ja paljon muuta.

Syksyn neulevalikoimastamme suuri osa on jo saapunut ja lisää on tulossa. Brändeiltämme löytyy paljon perinteisiä ja ajattomia malleja, mutta mallistoissa näkyvät myös uusimpien trendien inspiroimat muodot, värit ja kuosit. Neuleissa toistuvat tyylikkäät neutraalit sävyt, kuten musta, harmaa ja puuteri, mutta osa valikoimastamme hehkuu punaisen ja sinisen pirteissä sävyissä.