MYYMÄLÄMME KLUUVIKADULLA JA 

OUTLET HERTTONIEMI ON NYT SULJETTU.

Keväällä 2020 avaamme verkkokaupan ja PopUp

liikkeen Itä-Helsinkiin.

Lämmin kiitos Teille asiakkaamme

Toivotamme onnellista loppuvuotta 2019.

Mahdolliset yhteydenotot sähköpostitse: boutique@feminett.fi

MERKKIVAATTEET HELSINGIN KESKUSTASSA

Feminett on perinteikäs merkkivaatteiden vaateliike Helsingin keskustassa. Myymälästämme saat aina korkealuokkaista ja asiantuntevaa palvelua sekä löydät laadukasta muotia Euroopan huippubrändeiltä. Voit myös hyödyntää kokeneen henkilökuntamme osaamista ja varata ajan henkilökohtaiseen pukeutumisneuvontaan, tai nauttia virvokkeita ja selailla muotilehtiä asiakasbaarissamme.

Feminett on vaatettanut suomalaisia naisia jo vuodesta 1949, jolloin ensimmäinen myymälä perustettiin Helsingin Viiskulmaan. Nyt toimimme upeissa tiloissa Kluuvikadun ja Pohjoisesplanadin kulmassa, aivan Hotel Kämpiä vastapäätä.

Olemme mahdollistaneet asiakkaillemme laatua ja elämyksiä jo 60 vuoden ajan. Tahdomme tarjota nautinnollisen Feminett-kokemuksen myös sinulle. Tervetuloa vierailemaan liikkeessämme ja rentoutumaan hetkeksi keskellä kaupungin vilinää!

Lue lisää yrityksestä ja historiastamme täältä.

NAISTEN VAATTEET JA KENGÄT VAATIVAAN MAKUUN

Ensimmäisestä kerroksesta löydät laatubrändeistämme MarcCainin, Pennyblackin, Kopka Accessoriesin, NYDJ:n ja Hernon, ja toisessa kerroksessa sinua ihastuttavat Brunello Cucinelli, Antonelli, Peserico, Repeat, Cambio ja Snobby Sheep.

Naisten kengät sijaitsevat myymälämme toisessa kerroksessa. Valikoimastamme löytyy Tod’s ja Hogan, jonka kengät vakuuttavat vuodesta toiseen tyylillään ja mukavuudellaan.

Lue lisää valikoimamme merkkivaatteista täältä.

HALUATKO SAADA TIETOA UUTUUKSISTA JA TARJOUKSISTA?

Päivitämme tietoa uutuuksista sekä blogiin että sosiaalisen median tileillemme. Jos haluat tiedon uusista tuotteista, brändeistä ja tarjouksista suoraan sähköpostiisi, täytä lomake.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa