TRUE COLOURS – PALJASTA TODELLINEN VÄRISI

Lempiväriä päästä varpaisiin

MarcCainin syys- ja talvimallistoa on saapunut myymäläämme. Brändin syysmallisto jakautuu teemoihin, joista ensimmäinen on nimeltään True Colours. Ensimmäinen teema aloittaa syksyn malliston vahvasti rohkean hehkuvilla sävyillä ja yksivärisillä asukokonaisuuksilla. Yksivärisyys saa hehkua ja raikkautta sekä elävistä punaisen, pinkin ja sinisen sävyistä että ajattomista kuoseista.

Tänä syksynä onkin sallittua, jopa suotavaa, pukeutua samaan väriin päästä varpaisiin. Yksi syksyn suurimmista trendeistä on vanha kunnon housupuku, josta kuoriutuu hehkuvissa sävyissä itsevarman naisen ”power suit”. Yksivärisiin asuihin MarcCain tuo mallistollaan makua housujen raidallisilla sivusaumoilla, heiluvilla hameenhelmoilla, sekä raikkailla raita- ja pallokuvioilla.

Punaisen vallankumous

Hehkuva punainen eri sävyissä pitää pintansa ja säilyy trendikkäänä talveen. Se loistaa muotinäytösten lavoilla pinkkeinä ja oransseina, joista jälkimmäiset mukailevat muodissa olevaa 70-lukua. Eikä ihme, että punaisen suosio jatkuu. Se on voiman ja elämän väri, joka syksyn ja talven sääolosuhteissa tuo kaivattua energiaa ja iloa kylmyyden ja harmauden keskelle. Oikealle henkilölle puettuna punainen vaate tai asuste herättää kasvot eloon ja korostaa kantajansa parhaita puolia.

Punaisen sävy kannattaa valita ihonvärin ja ihon alasävyn mukaan, sillä kylmäsävyiselle sopii harvoin sama kuin lämminsävyiselle. Oman värinsä löytää helposti eri sävyjä testaillen, parhaiten ja vähimmällä vaivalla tietysti ammattilaisen avustamana. Myymälästämme saat aina apua sopivien vaatteiden valintaan, mutta voit halutessasi varata ajan myös henkilökohtaiseen pukeutumisneuvontaan.

Mitä päälle rapujuhliin?

Rapujuhlakausi on parhaimmillaan, ja moni miettiikin jo kuumeisesti asua pimenevän illan iloksi. Juhlia järjestävät ja niissä käyvät jakautuvat pukeutumisen suhteen usein kahteen koulukuntaan: niihin, joiden mielestä rapujuhlapukeutuminen vaatii punaista ja niihin, joiden mielestä rapujuhlissa punaisia saisivat olla vain ravut. Nykyään juhlat ovat usein rentoja, eikä etikettiä noudateta kovinkaan tarkkaan. Tilaisuus on kuitenkin aina isäntänsä näköinen, eli pukeutumista suunnitellessa mieti aina kyseisten juhlien järjestäjää ja hänen tottumuksiaan.

Juhlien kutsussa tulisi aina olla pukukoodi, jotta paikalle saapuminen olisi vieraille mahdollisimman selkeää ja miellyttävää. Kun kutsuun on kirjattu pukukoodi, sitä tulee aina noudattaa. Jos pukukoodia ei ole, kannattaa joko kysyä juhlien järjestäjältä pukeutumisesta tai turvautua omaan tuntumaan. Kuuluit sitten punaisen puolustajiin tai vastustajiin, MarcCainin mallistosta löydät varmasti asun syysillan rapujuhlien piristykseksi – joko hehkuvissa punaisen sävyissä tai hillitympien teemojen joukosta.

Tervetuloa myymäläämme tutustumaan True Colours -teemaan! Voit myös selailla MarcCainin katalogeja ja tutustua koko syys- ja talvimallistoon kanssamme espressokupin äärellä.