MARC CAIN SPORTS – KEVÄÄN 2018 MALLISTO NYT MYYMÄLÄSSÄMME

Kevään sporttimalliston upeat teemat ovat saapuneet myymäläämme. Teemat Candy Cargo, Botanic ja Sky Beach huokuvat kesäistä tunnelmaa ja ihastuttavat ensi silmäyksellä.

Candy Cargo

Candy Cargon värimaailmassa nähdään pehmeitä pastelleja: puuterisen vaaleanpunaisen ja lempeän harmaan yhdistelmä on makea kuin karkki. Kun karkkisävyt yhdistetään rempseän rentoihin housuihin, takkeihin ja mekkoihin, on tuloksena vaivattoman naisellinen tyyli.

Kontrastia teeman kokonaisuuksiin tuovat myös kiiltävän satiiniset urheiluhousut. Naisellisuus korostuu vekkihameissa ja -puseroissa, jotka rohkaistaan parittamaan rentojen verryttelyhousujen tai farkkujen kanssa.

Vaatteita ja asusteita koristavat huomiota herättävät yksityiskohdat, kuten saumojen napitukset, hauskat muodot ja erilaiset kuosit. Raidalliset kangasvyöt ja vaikkapa vyötärölle sidotut huivit tuovat oman mausteensa teeman asuihin.

Botanic

Eksoottisia kukkakuoseja ja palmuprinttejä, innovatiivisia materiaaleja ja vaikutteita urheiluvaatetuksesta: näistä on sporttimalliston teema Botanic tehty. Palmukuosi valtaa takit, mekot, housut ja hameet, joita yhdistellään rohkeasti läpinäkyviin verkkokankaisiin.

Neuleita koristavat graafiset yksityiskohdat, voimaannuttavia lauseita ja tekstejä näkyy monessa asusteessa ja urheilullisuus korostuu raitakuoseissa. Teema on kaiken kaikkiaan raikkaan moderni ja kesäinen.

Sky Beach

Teeman Sky Beach punainen lanka on nuorekas ja moderni keskikesän tunnelma. Värimaailmaan kuuluvat raikas valkoinen, vaalea sininen ja pehmeät harmaan sävyt, joita yhdistellään kimmeltävän metallinhohtoisiin yksityiskohtiin ja valkaistun oloisiin, haaleisiin printteihin.

Pääelementtejä ovat ylellinen sporttityyli ja kesäiset materiaalit. Takkeja on piristetty pitsillä, hameet ovat saaneet metallinhohtoisen viimeistelyn ja huppareita koristavat paljetit tai haaleat printit.

Nämä teemat löytyvät nyt myymälästämme. Lisää Marc Cainin kevätmalliston uutuuksista voit lukea täältä: 

Soft Shades & Strong Colours
Mystic Garden
Pink at Heart & Z like Zebra