MARC CAIN ALOITTAA KEVÄÄN VAHVOILLA VÄREILLÄ JA SULOISILLA SÄVYILLÄ

Kevät on uudistumisen aikaa. Uusi vuosi, uudet kujeet – ja uudet trendit. Edelliseltä kaudelta tutut räiskyvät värit ovat tulleet jäädäkseen ja saavat seuraa pehmeistä pastelleista. Marc Cainin kevään ja kesän 2018 mallisto esittelee molempia teemoissaan, joista ensimmäiset ovat saaneet nimekseen värimaailmaa osuvasti kuvailevat Strong Colours ja Soft Shades.

Strong Colours – kauden intensiivisimmät värit vahvoille naisille

Voimakkaat väriyhdistelmät ovat teeman punainen lanka. Upeat punaisen ja sinisen sävyt saavat neutraalimman ilmeen yhdistettynä mustaan ja rauhoittaviin, maanläheisiin sävyihin. Mekoissa ja tunikoissa vaanivat eksoottiset kissaeläimet, ja neuleet ihastuttavat monivärisillä raidoilla ja ribbineuloksella.

Teeman mekot, tunikat, puserot ja takit yhdistetään housuihin, joissa viehättää 70-luvun tunnelma: farkut ovat joko boot cut –malliset tai reilusti lahkeesta leveät, ja housuista valitaan paper bag. Ylelliset takit ja jakut on valmistettu villasta ja kashmirista, ja pehmeä lampaannahkatakki täydentää tyylin kuin tyylin. Jakuissa näkyy myös kevään hartiatrendi, kun 80-luvulta tutut olkatoppaukset tekevät hienovaraisen paluun ja tuovat ryhtiä siluettiin.

Asusteissa avain onnistuneeseen tyyliin on näyttävyys. Laukkujen krokotiilikuosi ja sametti antavat asulle ripauksen lisää väriä ja silkkihuivi kiedotaan hauskaksi yksityiskohdaksi ranteeseen, kaulalle tai laukun hihnaan. Kengissä nähdään neulottuja paneeleja ja reunuksia sekä rohkeita printtejä.

Soft shades – sekoitus denimiä, pieniä kissapetoja ja paratiisin lehtiloistoa

Kevään farkkutrendi näkyy myös Marc Cainin toisessa teemassa. Tummansininen denim saa paikkansa koristelluista takeista, farkuista ja keskipitkistä hameista. Tummalle farkulle oiva pari on teeman pehmeä värimaailma. Pehmeä pastelli maustettuna rohkeasti punaisilla ja indigonsinisillä paratiisilehdillä tuo raikkautta farkkutyyliin.

Teeman mekot ja puserot ovat ylellistä silkkiä ja tuntuvat iholla mukavalta. Köynnökset ja lehdet sekä pienet leijonat ja leopardit koristavat yksinkertaisia sävyjä ja antavat teemalle hieman brändille tyypillistä hauskuutta. Viimeisen silauksen teeman asukokonaisuuksille antavat silkkihuivit ja solmitut vyöt, jotka korostavat naisellisesti vyötäröä.

Molemmat teemat ovat saapuneet myymäläämme. Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin ja valitsemaan sävyjen joukosta omasi!