MARC CAIN – RÄISKYVÄ PINKKI JA ROHKEAT KUOSIT

Marc Cainin kevään 2018 mallisto on juuri sitä, mitä brändin mallistolta voi odottaa: tyylikäs, särmikäs ja naisellinen. Malliston neljäs ja viides teema, Pink at Heart ja Z like Zebra jatkavat tätä linjaa.

Lue lisää kevätmalliston ensimmäisistä teemoista:

Soft Shades & Strong Colours
Mystic Garden

Pink at Heart

Pink at Heart -teeman punainen lanka on naisellinen pinkki, jota yhdistellään tänä keväänä yksivärisiin asukokonaisuuksiin. Puit yllesi sitten kauniin mekon tai power suitin, on kirkas pinkki näyttävä valinta. Teema yhdistelee raikkaasti pinkkiä, valkoista ja savunsinistä, ja kaikki yhdistelmät hehkuvat keskikesän tunnelmaa.

Pink at heart huokuu naisellista energiaa, joka näkyy myös vaatteiden yksityiskohdissa: puseroissa ja mekoissa toistuvat muhkeat hihat, rusetit, sekä röyhelöt ja laskokset. Teema jatkaa samaa pehmeää linjaa olkapäät paljastavilla topeilla ja neulemekoilla. Asukokonaisuudet ovat yhtä aikaa huomiota herättäviä ja pehmeän romanttisia.

Teeman tunnelmaan oman mausteensa lisäävät tyylikkäät housut vaaleissa sävyissä, farkut rikotuilla yksityiskohdilla ja kevyet trenssit. Naisellisiin, laskostettuihin mekkoihin ja hehkuviin sävyihin yhdistetään metallin sävyjä takkien, laukkujen ja kenkien muodossa. Tätä teemaa kuvailevat parhaiten termit naisellinen ja hillitysti näyttävä.

Z like Zebra

Kevätmalliston viides teema Z like Zebra tuo mallistoon eleganttia safaritunnelmaa, ja sen asukokonaisuudet henkivät etnisyyttä ja 70-luvun tyyliä. Kaiken keskiössä on raikas yhdistelmä erilaisia raitoja ja kuvioita, joihin inspiraatio on saatu eläinkuoseista.

Teeman housuja, mekkoja ja tunikoja koristavat uudenlaiset eläinkuosit, ja 70-luku näkyy asukokonaisuuksissa mm. näyttävien hattujen ja huivien sekä leveälahkeisten housujen muodossa. Yksiväriset ja helpot yhdistelmät, kuten kaunis trikootunika ja housut, huokuvat rentoa asennetta.

Huomiota herättävät kuosien lisäksi myös hauskat yksityiskohdat: tuubitopit kerrostetaan puseroiden päälle ja bleisereissä pyjamatyyli yhdistyy kontrastiraitoihin. Leveälahkeiset housut etulaskoksilla, korkealle nousevat vyötäröt ja eläinkuosiset asusteet antavat asuille ryhtiä ja kiinnittävät katseen.

Molemmat teemat löytyvät nyt myymälästämme – tervetuloa tutustumaan!

Rohkeat sävyt ja näyttävät kuosit kuuluvat kevään ja kesän suurimpiin trendeihin. Lue lisää kauden parhaista trendeistä täältä, ja löydä lisää inspiraatiota kevätpukeutumiseen.