MARC CAIN -ILLAN TUNNELMIA

Järjestämme asiakkaillemme ympäri vuoden asiakasiltoja, joissa inspiroidumme yhdessä muodista ja uutuuksista. Viime viikon Marc Cain -illassa oli loistava tunnelma ja saimme nauttia muotinäytösestä, jossa esiteltiin brändin syys- ja talvimallistoa. Ilta alkoi mukavasti pienen tarjoilun ja alkumaljojen kohottamisen merkeissä. Ilmassa oli odotuksen tunnelmaa, kun toimitusjohtajamme Eeva-Liisa Wall toivotti kaikki tervetulleeksi ja mallimme Tanja, Olga, Siiri ja Veera valmistautuivat näytökseen takahuoneessa.

Hehkuvaa oranssia ja sporttisia vivahteita

Näytöksen asuissa näkyi runsaasti uuden malliston herkullisen hehkuvaa oranssia, joka toimii sekä suurempina pintoina että pieninä yksityiskohtina. Kuten mallien vaatteita esitellessä huomattiin, sopii oranssi sporttisen asun lisäksi myös naisellisiin kokonaisuuksiin. 

Takkien ajatonta tyylikkyyttä

Unohda pikkumusta, syksy on takkimustien aikaa. Takki on syys- ja talvikauden eniten käytetyin vaate, joten sen valinta kannattaa tehdä huolellisesti. Oikea takki on käytännöllinen mutta kaunis. 

Kuosien karkelot

Leopardi on uusi musta. Näytöksessä nähtiin myös syksyn kuositrendejä ruutua ja leopardia. Rohkein pukee tänä kautena useita kuoseja kerralla ja yhdistää ne rohkeisiin väreihin. 

Uutuuspyjamat, limited edition

Näytöksen loppuhuipennuksena toimi Marc Cainin uuden yömalliston esittely. Nämä kauniisti kuvioidut pyjamat ovat vain tämän kauden herkku, joten oma setti kannattaa noutaa pian! 

Tässä esitellyissä kuvissa näytöksestämme esiintyy vain osa syysuutuuksista. Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan Marc Cainin uusiin syys- ja talviteemoihin!

Jos tahdot olla mukana Feminettin tulevissa asiakasilloissa, täytä yhteystietolomake ja anna meille sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Lähetämme kutsut Feminett-iltoihin aina sekä sähköpostitse että tekstiviestitse kanta-asiakkaillemme. Tervetuloa mukaan!