GLÖGI-ILLAN TYYLITAITURIT

Vietimme myymälässämme Glögi-iltaa viime tiistaina. Ilta sujui joulunodotuksen ja hyvän mielen tunnelmissa, glögi höyrysi ja herkut maistuivat. Maukkaiden suupalojen ja huippulaadukkaiden vaatteiden ohella ihailun kohteeksi pääsivät myös illan upeat osallistujat. Koska näimme toinen toistaan tyylikkäämpiä ja kekseliäämpiä asukokonaisuuksia, tahdomme jakaa niistä osan myös eteenpäin. Aikaisemmin kerroimme asiakkaidemme persoonallisista tyyleistä syyskuussa, kun Marc Cain -illan vieraat pääsivät esittelemään asukokonaisuuksiaan. Marc Cain -illan tyylitaitureista voit lukea täältä.

Tällä kertaa joulu oli kaikkien mielessä, mikä näkyi myös pukeutumisessa. Punaisen hehkusta inspiroituneena päätimmekin kysyä kaikilta tyyliään esitelleiltä, miten heillä pukeudutaan jouluna. Jouluaaton ja -päivän pukeutuminen riippuu monesti opituista perinteistä, seurasta ja juhlapaikasta. Jos joulua vietetään kahden kesken kotisohvalla, voi kotiasu olla pikkumekkoa mukavampi valinta. Toisissa kodeissa joulu on suuri perhejuhla, johon pukeudutaan perinteitä kunnioittaen hieman paremmin kuin arkena. Oli pukeutuminen joulun pyhinä sitten rentoa tai juhlavaa, iltamassamme tunnelma oli odottava ja lämmin. Jouluna kun kyse on loppujen lopuksi yhdessäolon ilosta ja rauhasta, jota voi sitten halutessaan juhlistaa myös pukeutumisella. Tyylitaitureidemme joukosta löytyi neljä henkilöä, jotka kertoivat jouluna pukeutuvansa paremmin kuin arkena, yksi rentoilija ja yksi, jolle joulun pukukoodi tarkoittaa tummaa pukua.

Eeva-Liisa

”Meillä on pyjamakoodi. Asumme Portugalissa, jossa on saatavana hauskoja punaruudullisia flanellihousuja ja -paitoja. Se on minun lempiasuni jouluna.”

Illan ensimmäinen tyylitaituri oli kuka muukaan, kuin Feminettin toimitusjohtaja Eeva-Liisa Wall. Eeva-Liisan asukokonaisuus hehkui joulumieltä iloisissa punaisen sävyissä. Marc Cainin mekko sai maustetta saman brändin kuviollisesta huivista, ja asun täydensivät Tod’sin trendikkäät samettitennarit.

Silja

”Kyllä meillä juhlavasti pukeudutaan. Punainen on tietysti joulun väri.”

Siljan tyylissä huomion kiinnitti puseron kaunis kukkakuosi ja hauskat punasävyiset korvakorut. Mielenkiintoinen pusero yhdistettynä yksinkertaiseen hameeseen, näyttäviin koruihin ja räväkkään huulipunaan oli onnistunut ja pirteä asukokonaisuus.

Elina

”Juhlava, joulu on vain kerran vuodessa. Jouluun liittyy paljon tunteita ja perinteitä, joita on mukava kunnioittaa myös pukeutumisella.”

Aina tyylikäs asiakkaamme Elina oli valinnut Glögi-iltaan perinteisen punaisen sijaan tummaa burgundia, joka yhdessä vaalean puuterin, turkiskauluksen ja rouhean nahkan kanssa erottui joukosta edukseen. Asukokonaisuus oli yhtä aikaa ajaton ja trendikäs.

Heli

”Juhlavaa.  Jouluna on kiva laittaa kauniisti päälle.”

Hameellaan ihastuttanut Heli pääsi mielenkiintoisten asujen listalle yhdessä aiemmin esitellyn siskonsa Siljan kanssa. Hauska ja värikäs hame pääsee loistamaan, kun sen kanssa pukee rauhallisen ja neutraalin yläosan. Talviaikaan mustat sukkahousut pidentävät lempihameiden käyttöikää, ja nilkkurit tuovat kokonaisuuteen lisää rouheutta. Hame on Marc Cainin aikaisempien kausien mallistoa.

Egne

”Pukukoodi on mahdollisuuksien mukaan punainen. Jouluna voi laittaa vähän parempaa päälle.”

Myyjämme Egne oli valinnut illan asuksi graafisen hameen ja upean naisellisen paidan Marc Cainin syysmallistosta. Musta-valkoinen on aina tyylikäs yhdistelmä.

Tuire

”Meillä on jouluna ihan tummat puvut miehillä, naisilla juhlamekot.”

Tuiren tyylikäs asukokonaisuus koostui mustista housuista, valkoisesta kauluspaidasta ja klassisista asusteista. Kengissä nähtiin myös yksi vuoden hauskimmista trendeistä: Hoganin kengät olivat saaneet uuden, näyttävän ilmeen suloisista turkispalloista.