FEMINETT VIBES - OIKEAN ELÄMÄN TYYLITAITUREITA

Asiakkaillemme järjestämässämme Marc Cain -illassa viime tiistaina nähtiin tyylikkäitä asukokonaisuuksia sekä muotinäytöksen lavalla että yleisössä. Vaikka catwalkit tarjoavat paljon ideoita ja ihailtavaa, on aina eri asia innostua kadulla vastaantulevan ihmisen lookista. Tyylistä, jonka luomiseen ei ole tarvittu alan ammattilaisia tai mallikokemusta, vaan aitoa visuaalista silmää ja taitoa heijastaa omaa persoonaansa myös pukeutumisessa. Tässä postauksessa tahdommekin jakaa teille asiakkaidemme ihanan persoonallisia tyylejä, jotta niistä saatu inspiraatio ja hyvä mieli pääsee kiertoon.

Klassiseen asuun saa lisättyä hauskuutta ja persoonallisuutta asusteilla. Kuvassa maustetta mustaan, tyylikkääseen mekkoon tuovat punaiset, pyöreäsankaiset lasit ja kuviolliset sukkahousut. Huomaa myös supertrendikkäät Mary Jane -kengät!

Tästä asusta ihanan tekevät pirteä keltainen, kimallekengät ja hehkuva naisellisuus. Yksinkertaiset siluetit ja erilaiset yksityiskohdat toimivat yhdessä loistavasti, ja näyttävät valkoiset helmet tuovat asuun särmää.

Muoti on parhaimmillaan silloin, kun se korostaa kantajansa persoonallisuutta ja tuo kasvoille hymyn. Kuvassa näkyvä tyyli on väreiltään melko neutraali, mutta leikittelee kontrasteilla. Tämän hetken printtipaitatrendiin voi osallistua sanaleikkien ja sitaattien lisäksi myös vaikkapa pukeutumalla lempisarjakuvahahmoon.

Klassinen naisellisuus on aina muodissa. Asun kiinnostavuutta lisää syksyn trendikuosi hameessa, ja päälle löytyi myymälämme takkivalikoimasta myös lämmin ja ajaton Hernon kevytuntuvatakki.

Silmälasit tekevät tyylin, statement-kengät piristävät asua kuin asua ja muutoin yksinkertaista asukokonaisuutta saa helposti piristettyä väreillä ja kuvioilla  ainakin näin me kuvailisimme illan oikean elämän tyylitaitureiden asuista saatuja ideoita ja muistutuksia. Illan tyyleissä nähtiin paljon kauniita, persoonallisia asukokonaisuuksia. Kiitos kaikille asiakasiltaan osallistuneille, muistetaan inspiroitua toisistamme jatkossakin!

Jos tahdot osallistua Feminettin järjestämiin asiakasiltoihin tai saada ajankohtaista tietoa uutuuksista ja tarjouksista, täytä lomake.