BLOGI

Feminett-blogista löydät mielenkiintoisia artikkeleita muodista, trendeistä, myymäläämme saapuneista uutuuksista ja järjestämistämme tapahtumista.

FEMINETT VIBES - OIKEAN ELÄMÄN TYYLITAITUREITA

12.9.2017

Asiakkaillemme järjestämässämme Marc Cain -illassa viime tiistaina nähtiin tyylikkäitä asukokonaisuuksia sekä muotinäytöksen lavalla että yleisössä. Vaikka catwalkit tarjoavat paljon ideoita ja ihailtavaa, on aina eri asia innostua... Lue lisää »

MARCCAININ SYYSUUTUUDET - ASIAKASILLAN TUNNELMIA

5.9.2017

Järjestämme asiakkaillemme ympäri vuoden asiakasiltoja, joissa inspiroidumme yhdessä muodista ja uutuuksista. Viime viikon Marc Cain -illassa oli loistava tunnelma ja saimme nauttia muotinäytösestä, jossa esiteltiin brändin syys- ja... Lue lisää »

BACK TO WORK – PEHMEÄT NEULEET 

21.8.2017

Lämpimät neuleet eivät koskaan poistu muodista, vaan muuttavat muotoaan trendien ja vuodenajan vaihtuessa. Koulut ovat alkaneet, kesälomilta palattu töihin ja ilmassa tuoksuu jo syksy. Aamujen viiletessä on mukava kietoutua lämpimiin... Lue lisää »

TRUE COLOURS – PALJASTA TODELLINEN VÄRISI

15.8.2017

Lempiväriä päästä varpaisiin MarcCainin syys- ja talvimallistoa on saapunut myymäläämme. Brändin syysmallisto jakautuu teemoihin, joista ensimmäinen on nimeltään True Colours. Ensimmäinen teema aloittaa syksyn malliston vahvasti... Lue lisää »

« Edellinen 1 ... 4 5 6 Seuraava »

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Feminett Oy
Kluuvikatu 1
00100
Helsinki
Hotelli Kämpiä vastapäätä, kahdessa kerroksessa
Puh. 010 321 7791
Puh. 010 321 7792
office@feminett.fi
www.feminett.fi
 

Aukioloajat

ma-pe 10-19, la 10-17

  • Facebook