BLOGI

Feminett-blogista löydät mielenkiintoisia artikkeleita muodista, trendeistä, myymäläämme saapuneista uutuuksista ja järjestämistämme tapahtumista.

JALALLA KOREASTI - 9 TALVEN PARASTA KENKÄPARIA

17.11.2017

Täydellisen asun viimeistelee kaunis kenkäpari. Talvikengiltä vaaditaan kuitenkin ulkoisten ominaisuuksien lisäksi myös käytännöllisyyttä: paras talvikenkä lämmittää tehokkaasti jalkoja ja sopii materiaaliltaan vaativiin... Lue lisää »

MITÄ PÄÄLLE PIKKUJOULUIHIN?

8.11.2017

Pikkujouluaika alkaa nyt. Monella meistä kalenteri täyttyy nopeaa tahtia, kun joulua edeltävää aikaa tahdotaan juhlia niin työpaikalla, harrastuksissa ja ystäväpiirin kesken. Pikkujouluja löytyy jokaiseen makuun, mutta usein pukeutuminen on... Lue lisää »

MARCCAIN SANOITTAA SYKSYN - MALLISTON UUDET TEEMAT NYT MYYMÄLÄSSÄMME

17.10.2017

Marc Cainin syys- ja talvimallisto jakautuu teemoihin, jotka vaihtelevat tyyliltään, väreiltään ja kuoseiltaan. Tämän syksyn teemoja ovat hehkuva True Colours, tanssin maailmasta inspiraationsa saaneet Patch at Work ja Let’s Dance... Lue lisää »

TALVEN TAKKITRENDIT LÖYTYVÄT NYT MYYMÄLÄSTÄMME

1.10.2017

Syksy alkaa olla jo pitkällä, ja ulkona puhaltaa viileä viima. Jos et siis ole vielä varustautunut tulevaan talveen, nyt on sen aika. Uudet, upeat talvitakit ovat saapuneet myymäläämme ja odottavat rekissä kantajaansa. Syksy- ja talvikausi on... Lue lisää »

HERNON SYYSUUTUUDET OVAT SAAPUNEET MYYMÄLÄÄMME

18.9.2017

Italialaisen Hernon takit ovat taas täyttäneet rekkimme talvea varten. Feminettin ensimmäisestä kerroksesta löydät laadukkaat naisten takit tyyliin kuin tyyliin ja säähän kuin säähän. Herno on italialainen brändi, jolla on pitkät... Lue lisää »

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Feminett Oy
Kluuvikatu 1
00100
Helsinki
Hotelli Kämpiä vastapäätä, kahdessa kerroksessa
Puh. 010 321 7791
Puh. 010 321 7792
office@feminett.fi
www.feminett.fi
 

Aukioloajat

ma-pe 10-19, la 10-17

  • Facebook